Filme de filme, WEEKEND DE OSCAR! Numai la PRO TV!

Data publicarii: 27 Februarie 2018
Data actualizare: 03 Martie 2018
Te asteptam in weekend cu 3 PREMIERE, numai la PRO TV! 

Vineri, de la 23:30 – Lincoln 

  • Regia: Steven Spielberg
  • Cu: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn
  • Gen: Biografie, Drama

Al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie impotriva Sudului in timpul Razboiului Civil American (1861-1865). 

Astfel Abraham Lincoln este primul presedinte american care a abolit sclavia si a desavarsit unitatea statelor americane. Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentreaza in special pe ultimele luni de viata ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins in intregime in film. 


Sambata, de la 22:15 – GRAVITY: Misiune in spatiu

  • Regia: Alfonso Cuarón
  • Cu: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris 
  • Gen: Drama, Sci-Fi

Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat in domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune in spatiu alaturi de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se afla pentru ultima data la comanda unei nave inainte de pensionare. Insa in timpul unei misiuni de rutina in afara navetei, se intampla un dezastru. Aceasta este distrusa, lasandu-i pe Stone si Kowalsky complet singuri - legati unul de altul si de nimic altceva, descriind spirale in intuneric.

Tacerea insuportabila le spune ca au pierdut orice legatura cu Pamantul... si orice sansa de a fi salvati. Pe masura ce frica se transforma in panica, cu fiecare gura de aer se consuma putinul oxigen ramas. Insa singura cale de a ajunge acasa este aceea de a inainta prin terifianta intindere a spatiului.


Duminica, de la 22:00 – Podul Spionilor

  • Regia: Steven Spielberg
  • Cu: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda
  • Gen: Drama, Istoric

Podul la care face referire titlul filmului este unul real, ce face legatura intre periferia fostului Berlin de Vest si centrul orasului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” in ani ’60, cand serviciile secrete ale sovieticilor si ale americanilor schimbau prizonieri in numita locatie.

Bridge of War - dupa un scenariu semnat de Matt Charman, recris de Joel si Ethan Coen - spune povestea primului schimb de prizonieri facut pe pod, dar si a incercarilor avocatului James Donovan (Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers dupa ce avionul sau a fost doborat pe teritoriul Uniunii Sovietice.

Sursa FOTO: ImdbVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies