Filme de weekend: DUMINICA - "Jocurile foamei: Sfidarea", de la 20:30, numai la PROTV!

Data publicarii: 09 Mai 2015
Data actualizare: 09 Mai 2015
Cele mai bune filme sunt in weekend numai la PROTV! 

Sambata, de la 20:30: "Ziua in care Pamantul s-a oprit"

Cu: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates
Regia: Scott Derrickson
Gen: Drama, Sci-Fi, Thriller

Actiunea epica si efectele speciale cutremuratoare zguduie planeta in aceasta noua versiune senzationala a SF-ului clasic, Ziua in care Pamantul se opri. Keanu Reeves il portretizeaza pe Klaatu, o fiinta nelumeasca, a carui sosire pe Pamant declanseaza o serie de evenimente de nestavilit ce ameninta intreaga omenire. Intr-o incercare disperata de a salva omenirea, guvernele si oamenii de stiinta se intrec sa descopere misterul din spatele aparitiei vizitatorilor. Cand o femeie (Jennifer Connelly) si fiul ei vitreg se trezesc implicati in planul extraterestrului, devin singura speranta a lumii de a preveni o anihilare apocaliptica.


Duminica, de la 20:30: "Jocurile Foamei: Sfidarea"

Cu: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks
Regia: Gary Ross
Gen: Thriller, Drama, SF

Jocurile Foamei (Hunger Games), ecranizarea romanului bestseller scris de Suzanne Collins si iubit de cititorii din peste 38 este o proiectie tulburatoare a evolutiei umanitatii intr-un viitor in care populatia este controlata si manipulata prin intermediul televiziunii de un grup restrans de conducatori. Revoltele sunt suprimate prin inasprirea conditiilor de viata, iar oamenii de rand sunt impinsi adesea la gesturi extreme din pricina foametei, oprimarii si saraciei extreme. 

Atunci cand intra in arena Jocurilor, Katniss isi da seama ca misiunea ei este mult mai grea decat pare: pentru a supravietui trebuie sa ucida cu sange rece celalalte tributuri si trebuie sa ia o serie de decizii sfasietoare, care sfideaza omenia si care o obliga sa puna siguranta inaintea increderii si supravietuirea inaintea dragostei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies