Filmele lunii noiembrie la Pro Tv – o călătorie în viitor

Filmele lunii noiembrie la Pro Tv – o călătorie în viitor
Citeste mai mult despre: film, noiembrie, Pro Tv,
Data: 29 Octombrie 2008
În luna noiembrie telespectatorii Pro Tv se vor îmbarca într-o călătorie spectaculoasă viitorul condus de forţe malefice, pornind din Grecia Antică şi ajungând în America dominată de creaturi supranaturale.
Cu umor, fantezie şi aventură fără limite Wild Wild West transpune la Pro Tv atmosfera western-urilor clasice într-o epocă dominată de arme sofisticate şi invenţii spectaculoase. Will Smith, interpretul personajului principal, şi regizorul Barry Sonnenfeld lucraseră cu succes şi la seria Bărbaţii în negru, garantând astfel o reuşită fulminantă şi noii producţii cu un buget de 150 de milioane de dolari. Personalitatea energică şi charisma lui Smith, alăturate decolteului provocator al Salmei Hayek dau naştere unor scene incendiare răcorite de melodii aparţinând unor interpreţi binecunoscuţi precum: Enrique Iglesias, Faith Evans, Dr. Dre sau Eminem.

Filmul lunii noiembrie de la Pro Tv revine în timpurile noastre cu Masca, comedie nominalizată la Oscar pentru cele mai bune efecte speciale. Pelicula este cea care i-a adus faima îndrăgitului Jim Carrey, interpretul dublului personaj principal: funcţionarul Stanley şi amuzantul erou în costum galben ţipător. Masca a reprezentat totodată debutul frumoasei Cameron Diaz, în prezent una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.  Filmul a ajuns la încasări record de 350 de milioane de dolari în întreaga lume, fiind una dintre cele mai apreciate comedii din toate timpurile. Criticii cotidianului Washington Post au declarat că pelicula este un must-see pentru orice iubitor de film, iar fanii nu şi-au putut stăpâni entuziasmul: „Jim Carrey este senzaţional, iar filmul este absolut uimitor”, declara un fan în ziua lansării americane a peliculei.

Călătoria în timp a lunii noiembrie se încheie la Pro Tv cu Constantin, film bazat pe un cunoscut roman grafic, ce reuneşte prezenţa unuia dintre cei mai râvniţi bărbaţi, Keanu Reeves, a frumoasei Rachel Weisz şi a lui Shia LaBeouf, noul idol al adolescenţilor din întreaga lume. Efectele speciale, care crează o lume stăpânită de foc şi forţe ale răului, sunt opera lui Craig Hayes, cel care a lucrat şi la superseria Matrix. “Este cel mai bun scenariu pe care l-am citit vreodată. Este amuzant, inteligent şi îmi place faptul că nimic nu este evident, ci trebuie descoperit. Totul este mister şi contradicţie într-un viitor întunecat. Constantin este un antierou cum nu s-a mai întâlnit vreodată”, a declarat Reeves la lansarea filmului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO