• PRO TV
  • Filmele toamnei. Premierele pe care toata lumea le asteapta in 2016

Filmele toamnei. Premierele pe care toata lumea le asteapta in 2016

Filmele toamnei. Premierele pe care toata lumea le asteapta in 2016

Nu ratezi niciun film nou lansat si una din micile tale placeri vinovate e sa rontai floricele sau nachos in sala de cinema? Urmatoarele filme care se lanseaza in toamna lui 2016 sunt pentru tine:

Sully

Tom Hanks il joaca pe eroul american Chesley "Sully" Sullenberger, pilot care a aterizat fortat in raul Hudson in ianuarie 2009 cu un avion de linie, salvand viata tuturor celor 155 de pasageri aflati la bord. Povestea este insa mai complicata de atat, avand in vedere cat de riscanta a fost decizia lui.

Premiera in Romania: 09.09.2016


The Magnificent Seven

Este o adaptare a filmului din 1960 inspirat la randul lui de productia "Cei sapte samurai". Pelicula spune povestea locuitorilor unui sat mexican, care apeleaza la ajutorul a sapte pistolari (Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo si Martin Sensmeier) pentru a scapa de banditii ce ii exploateaza si ii terorizeaza. 

Premiera in Romania: 23.09.2016


Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Inspirat de seria de romane cu acelasi nume, filmul spune povestea lui Jacob, care urmareste niste indicii ce il duc pe o insula misterioasa. Aici, descopera ruinele Scolii Domnisoarei Peregrine pentru Copii Ciudari. Pe masura ce exploreaza dormitoarele si holurile abandonate, descopera ca fostii ocupanti erau mult mai mult decat bizari; aveau puteri incredibile. Si ar putea fi inca in viata. 

Premiera in Romania: 30.09.2016


Inferno

Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este inca o data atras intr-un mister aproape imposibil de dezlegat si intr-o curss contracronometru pentru salvarea intregii lumi. Se preconizeaza ca filmul va avea un succes urias la box-office, avand in vedere fenomenul creat de Dan Brown cu seria "Codul lui DaVinci".

Premiera in Romania: 14.10.2016


The Girl on the Train

Este adaptarea romanului scris de Paula Hawkins, care spune povestea lui Rachel (Emily Blunt), o femeie divortata, alcoolica, ce isi imagineaza cum e viata cuplului ideal pe care-l vede in fiecare dimineata din tren. Intr-o zi insa, vede ceva ce o socheaza si astfel ajunge din simplu spectator, un personaj-cheie intr-o poveste intunecata si misterioasa.

Premiera in Romania: 07.10.2016


Doctor Strange

Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Mads Mikkelsen si Rachel McAdams joaca impreuna intr-un SF inspirat din universul Marvel. Doctorul Stephen Strange este un neurochirurg egoist care isi pierde abilitatea de a opera in urma unui accident. O intalnire cu Cel Stravechi (Tilda Swinton), un intelept vrajitor retras in sihastrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide insa calea catre secretele magiei.

Premiera in Romania 04.11.2016


Arrival

Pregatiti pentru un SF de milioane? In "Arrival", Amy Adams este expert lingvist chemat de urgenta sa comunice cu extraterestrii. Alaturi de Jeremy Renner, un fizician care o asista, ea trebuie sa "negocieze" cu fortele nepamantene si sa salveze pamantul de la un posibil atac.

Premiera in Romania: 11.11.2016


Fantastic Beasts and Where to Find Them

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" o face pe autoarea J.K. Rowling sa revina in universul Harry Potter! Eroul este, de aceasta data, Newt Scamander, cel mai celebru magizoolog din lume. Calatoriile lui ii scot in cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Premiera in Romania: 18.11.2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni