Filmul "Batgirl", anulat pe ultima sută de metri. Producția dispunea de un buget de 90 milioane de dolari

Filmul Batgirl , anulat pe ultima sută de metri. Producția dispunea de un buget de 90 milioane de dolari
Data publicarii: 04 August 2022
Data actualizare: 04 August 2022
Filmul "Batgirl", care o avea pe cantareata și actrița Leslie Grace în rol principal, a fost anulat după o investiție de 90 de milioane de dolari. Decizia a fost luată de studioul american Warner Bros. Discovery după luni de filmări, moment în care pelicula se afla deja în ultimele etape ale post-producției.  
Superproducția mult așteptată, realizată de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, nu va ajunge pe platformele de streaming și nici în cinematografe, după ce s-a raportat că nu a avut rezultate bune la proiecțiile-test, cei de la Warner Bros fiind nemulțumiți de reacțiile publicului. Astfel, au decis că o lansare nu ar fi recuperat costurile de producție care s-ar fi ridicat de la 70 la 90 milioane de dolari din cauza pandemiei.
 
Filmul a fost inițial aprobat în 2021, ca parte a unei acțiuni mai ample la Warner Bros de a crea filme de lungmetraj special pentru streaming. Dar studioul a confirmat marți că filmul nu va avea niciodată parte de o lansare având în vedere că rezulatul final pare să fi fost inferior altor filme cu supereroi lansate de companie pe marele ecran.
 
Deși intriga peliculei "Batgirl" nu a fost dezvăluită, povestea urma să fie conectată cu universul DC Comics. Printre actorii viitorului film se numărau: Michael Keton în rolul lui Batman, Leslie Grace în rolul eroinei titulare, Barbara Gordon, J.K în rolul comisarului James Gordon și Brendan Fesser în rolul antagonistului Firefly.

Sură foto: Getty Images
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies