• PRO TV
  • Filmul de scurt metraj "The Scream", realizat de MediaPro Magic Factory, vedeta la Anim'est 2011!

Filmul de scurt metraj "The Scream", realizat de MediaPro Magic Factory, vedeta la Anim'est 2011!

Filmul de scurt metraj <span style="color:#f00;">"The Scream</span>", realizat de MediaPro Magic Factory, <span style="color:#f00;">vedeta la Anim'est 2011!</span>

Daca pictorul Edvard Munch ar fi trait vremurile noastre, oare cum si-ar fi imaginat celebra sa compozitie “The Scream” in termenii videopicturii?

Mintile magice de la MediaPro Magic Factory s-au lasat inspirate, au inteles ca arta nu are frontiere si astfel au lansat un nou gen: videopictura, o productie HD care se defineste ca o punte intre capodoperele genului si fascinanta lume 3D.

Primul astfel de film, intitulat chiar “The Scream” si inspirat de celebra pictura a lui Munch, a ajuns vedeta la Festivalul International de Film de Animatie anim’est 2011, unde a castigat doua premii: pentru Cel mai bun film din sectiunea Balkanimation si pentru Cel mai bun film romanesc. 

Videopictura “The Scream” poate fi urmarita aici: http://screamtheshortmovie.com/



Festivalul International de Film de Animatie anim’est, infiintat in 2006, este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Romania si din Europa Centrala si de Est, dar si singurul din Bucuresti, devenind pe parcursul ultimilor cinci ani unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Capitala.

De-a lungul celor patru editii ale sale, anim’est a adunat zeci de mii de spectatori si 1313 filme de animatie proiectate, de la lung si scurt metraj, la videoclipuri muzicale si clipuri publicitare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni