Filmul “Eroi de sacrificiu” a spulberat X Factor

Filmul  Eroi de sacrificiu  a spulberat X Factor
Citeste mai mult despre: Eroi de sacrificiu, film, lider de audienta,
Data: 12 Noiembrie 2012
Greii filmelor de actiune au spulberat factorul X, acestia fiind urmariti duminica seara de aproape 2 milioane si jumatate de romani, in  minutul de aur de la 20:57, cand ProTv difuza “Eroi de sacrificiu”, un film care i-a reunit pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis.

Duminica, 11 noiembrie, in intervalul orar 20.29 - 22.22, ProTv a surclasat cu filmul de super-actiune “Eroi de sacrificiu” show-ul concurentei, X Factor, cu o audienta medie aproape dubla pe segmentul de public comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, ProTv a obtinut un rating de 11,2 puncte si o cota de piata de 22,1%, iar Antena 1 s-a situat pe locul al doilea, cu un rating de 6,5 puncte si o cota de piata de 12,7%.

Mai mult decat atat , ProTv a fost lider de audienta si  pe segmentul de public urban, obtinand  o medie de 9,1 puncte de rating si 16,4% cota de piata, spre deosebire de Antena 1, urmatoarea clasata cu 6,6 puncte de rating si 12,0% cota de piata.

ProTv a detinut suprematia in topul audientelor si la nivelul intregii tari, cu o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 15,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a pierdut locul al doilea si s-a clasat a treia, cu 5,2 puncte de rating si 9,6% cota de piata.
 

FULLSCREEN
Filmul “Eroi de sacrificiu” a spulberat X Factor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO