Filmul pentru care ar fi batut jumatate din populatia planetei, ca sa nu apara. Van Damme, baut, intr-un bar din Capitala: VIDEO

Filmul pentru care ar fi batut jumatate din populatia planetei, ca sa nu apara. Van Damme, baut, intr-un bar din Capitala: VIDEO
Citeste mai mult despre: Jean Claude Van Damme, scandaluri,
Data publicarii: 29 Ianuarie 2013
Data actualizare: 29 Ianuarie 2013
La aproape doi ani de la venirea actorului in Romania, o filmare compromitatoare a ajuns in redactia cancan.ro.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, Van Damme dă peste cap bere după bere și încearcă să danseze alături de un grup foarte pestriț de petrecăreți.

Vezi VIDEO pe cancan.ro

În 2010, Jean Claude Van Damme a venit în România pentru a filma "Weapon", un film în regia lui Ernie Barbarash. În perioada în care a stat în Capitală, actorul s-a acomodat in timp record cu viata de noapte din București, acesta fiind chiar implicat intr-un conflict cu un grup de romi, in urma caruia actorul a iesit cam ciufulit si chiar a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un alt episod foarte interesant este filmat intr-o celebra carciuma cu lăutari din Bucuresti, unde Van Damme a petrecut pana in zori. Cu ochii abia deschisi si cu grave probleme de echilibru, Jean Claude abia dacă mai poate face față presiunii amicilor de pahar, care fiind pusi in fata unei vedete internationale nu mai stiu cum sa danseze in jurul lui sau sa il stranga in brate.

Cu ultimele forțe, după ce încearcă câțiva pași de dans, actorul reușeste să se așeze la masă și dă peste cap ce a mai rămas dintr-o sticlă de bere. Gestul său, deși stângaci, nu este trecut cu vederea de amicii săi români care se grăbesc să bată palma cu Van Damme în semn de respect.

Vezi VIDEO pe cancan.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies