Filmul Pro pune stapanire pe telecomanda

Filmul Pro pune stapanire pe telecomanda
Citeste mai mult despre: Bruce Willis, Arnold Scwarzenegger, filme,
Data: 23 Iunie 2009
Asa cum telespectatorii Pro Tv au fost obisnuiti, si in aceasta vara filmul Pro dezlantuie adrenalina in cele mai tari filme de actiune si ii lasa cu rasuflarea taiata in thrillere de exceptie. Terminator 3: Suprematia robotilor, Cod de acces: Swordfish, Marturie mortala, S.W.A.T. – Trupe de elita, Dreptate si razbunare, Legea lui Banks si Unicul sunt doar cateva dintre filmele difuzate de Pro Tv in aceasta vara care pun stapanire pe telecomanda.

Pe timp de canicula, Arnold Schwarzenegger vine la Pro Tv sa incinga si mai tare atmosfera in Terminator 3: Suprematia Robotilor. De data aceasta insa, el se confrunta cu cel mai distructiv terminator de pana acum, T-X, intruchipat de frumoasa Kristanna Loken. Pentru rolul din acest film, Kristanna a pus nu mai putin de 6.8 kg de masa musculara si a luat lectii de mimica, tocmai pentru ca personajul sau comunica foarte mult prin intermediul expresiilor faciale si a gesturilor, si mai putin prin replici. Iar asta nu a fost tot, pentru ca celebritatea implica si sacrificii. Pentru filmarea scenei in care T-X isi face aparitia, Kristanna a stat goala o noapte intreaga, iar pentru ca a mers desculta pe strazi, un ciob de sticla i-a intrat in picior.

Ca tot veni vorba de nuditate, se pare ca pentru a-si arata nurii in filmul Cod de acces: Swordfish, difuzat de Pro Tv in aceasta vara, sex simbolul Halle Berry a primit un bonus in valoare de 500.000 de dolari, care s-a alaturat, firesc, celor 2 milioane de dolari primiti pentru interpretarea rolului Ginger. Cei care o invidiaza pe actrita pentru onorariul primit ar trebui sa tina cont de faptul ca John Travolta, cel care da viata altui personaj principal, a primit de zece ori mai mult decat ea. Scena din deschiderea acestei pelicule este asociata cu cele mai complicate efecte speciale din istoria Warner Bros. Rezultatul este atat de complex, incat producatorii si regizorul filmului nu au mai putut sa-si dea seama ce e real si ce e creat pe computer.

Bruce Willis
realizeaza in aceasta vara la Pro Tv ca distanta dintre viata si moarte este de numai 16 strazi, in filmul Marturie mortala, unde interpreteaza rolul detectivului Jack Mosley, cel care are misiunea de a escorta un martor pana la tribunal. Din dorinta de a intra cat mai bine in pielea personajului sau si pentru a face ca schiopatatul lui sa para cat mai veridic, Bruce si-a pus o pietricica in pantof. Si pentru ca tot veni vorba de veridicitate, personajul Edward Bunker, martorul din Marturie mortala, exista in viata reala. Acesta este un fost criminal, devenit actor, care chiar a jucat in filmul Reservoir Dogs al renumitului Quentin Tarantino

Colin Farrell
si Samuel L. Jackson dau startul antrenamentelor epuizante si misiunilor riscante la Pro Tv in S.W.A.T – Trupe de elita. Banca in care s-a filmat inceputul peliculei era o cladire abandonata, care urma sa fie demolata, asa ca echipa de filmare a putut sa distruga tot ce i-a iesit in cale. A avut insa nevoie de 500 de semnaturi de la cei care locuiau in zona pentru a obtine permisiunea ca elicopterele sa zboare la altitudini joase, in timpul scenei in care interveneau trupele SWAT. Ei bine, au existat insa si actori carora li s-au refuzat anumite mofturi. Atunci cand Colin Farrell a vrut sa participe la scena in care echipa SWAT coboara din elicopter pe corzi, producatorii nu l-au lasat, tocmai pentru ca se temeau pentru siguranta starului. Se pare ca aveau motive intemeiate sa fie precauti, de vreme ce dublura lui Colin si-a scrantit glezna la prima cascadorie de acest gen. 

In aceasta vara, la Pro Tv, Steven Seagal nu doar ca este insetat de Dreptate si razbunare, dar face si Legea lui Banks, iar Jet Li calatoreste prin universuri paralele pentru a deveni “Unicul”. 
 

FULLSCREEN
Filmul Pro pune stapanire pe telecomanda
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO