Filmul „Black Widow", produs de studiourile Marvel, ar putea fi interzis minorilor

Filmul Black Widow , produs de studiourile Marvel, ar putea fi interzis minorilor
Citeste mai mult despre: black widow, Marvel, Scarlett Johansson,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Ianuarie 2019
Data actualizare: 16 Ianuarie 2019
Charles Murpy (de la „That Hashtag Show") spune că producția ar putea fi interzisă minorilor. Dacă acest lucru se adeverește, acesta ar urma să fie primul film „Rated R” din istoria studiourilor Marvel.

Încă din 2010 e vehiculată informația că studiourile Marvel ar vrea să facă un film separat - în care să apară doar Black Widow, care în seria Iron Man / Avengers / Captain America e interpretată de actrița Scarlett Johansson. 

Acum, după aproape opt ani de planuri și negocieri, producătorii nu numai că au confirmat că „Black Widow” va exista sub formă de film separat, dar se pare că e posibil ca Marvel să pregătească și o surpriză de proporții: studiourile ar putea interzice acest film minorilor. 

Charles Murphy a dezvăluit această informație într-un mesaj publicat pe Twitter, însă până în acest moment nu există și confirmarea oficială a studiourilor Marvel. 

„Nu e un zvon, e o informație sigură, pe care o știu din interior. Au discutat acest aspect. E foarte posibil ca filmul să fie Rated R. Dacă vor alege să meargă pe calea asta, cel mai probabil va fi din cauza limbajului și a violenței grafice.”, a mai spus Murphy.

Scenariul acestei producții stand-alone va fi semnat de o femeie, Jac Schaeffer, care a mai lucrat și la "Timer", "The Shower" și "Nasty Women". Schaeffer a fost aleasă chiar de șeful studiorilor Marvel, Kevin Feige, care e un mare fan al proiectelor ei.

„Am vrut să schimbăm cumva dinamica acestui proiect cinematografic. Iar Jac Schaeffer ne va aduce foarte aproape de viziunea pe care ne-o dorim implementată.”, spunea Feige la lansarea producției "Captain America: Winter Soldier". 

Data începerii filmărilor nu e cunoscută, deocamdată.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!