Finutul lui Maruta si al Andrei, vedeta la Happy Hour

Finutul lui Maruta si al Andrei, vedeta la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Aurora Mihai, Sandel Mihai,
Data publicarii: 07 Aprilie 2009
Data actualizare: 07 Aprilie 2009
Bebe la stat, dar mare la nume si la familie, Vladut Mihai, baietelul lui Sandel si al Aurorei Mihai, si-a facut intrarea in viata publica la Happy Hour. Cu un planset glorios, Vladut ne-a aratat, la numai cinci luni, ca il tine vocea - doar nu degeaba o are nasa pe Andra Maruta.

Andra si Catalin Maruta l-au botezat duminica, 5 aprilie, pe Vladut, baietelul fratelui Andrei. La doua zile dupa botez, parintii Aurora si Sandel au venit pe Happylica sa le arate tuturor cat de mult se manderesc acum cu cel mic.

Chiar daca Vladut s-a aratat putin speriat de agitatia din platoul Happy, s-a obisnuit repede cu atmosfera-cum ii sta bine unei posibile viitoare vedete. Parintii chiar afirma ca ar fi incantati daca fiul ar alege muzica din proprie intiativa. 

Aurora ne-a povestit ca bebele se simte foarte atras de acordeon, instrumentul la care taticul Sandel exceleaza. Atras in sensul ca de cate ori are de ales intre o portie zdravana de plans si o melodie la acordeon cantata de Sandel, Vladut alege mereu a doua varianta.

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies