Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat religios. Artista a strălucit într-o rochie roșie la marele eveniment

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat religios. Artista a strălucit într-o rochie roșie la marele eveniment
Data publicarii: 05 Septembrie 2022
Data actualizare: 05 Septembrie 2022
Zilele trecute a avut loc un moment important în viața Ancăi Țurcașiu. Fiul ei, Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit religios, după ce în urma cu câteva luni a făcut și cununia civila cu aleasa să. 

Evenimentul important a fost sărbătorit de toată familia și toți prietenii fiului artistei, dar și de urmăritorii vedetei din meniul online, care le-au fost alături prin intermediul fotografiilor.

Pentru petrecerea de neuitat, Anca Țurcașiu (52 de ani) a avut grijă să pregătească o ținută demnă de o soacră mare. Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu volane, cântăreața a făcut furori la eveniment, iar cine nu ar fi știut că este mama mirelui, ar fi putut confunda-o cu ușurință cu sora acestuia. În completarea ținutei a optat pentru o pereche de sandale roșii, cu toc înalt și cercei în culoarea șampaniei.

Alături de caruselul de fotografii din ziua nunții, Anca Turcasiu a adăugat și un mesaj dedicat mirilor, prin care le-a urat iubire veșnică:

"Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!"

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!