Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, milionar în Canada, la 25 de ani: "Mă ocup de tot ce nu aș fi putut face în România"

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, milionar în Canada, la 25 de ani: Mă ocup de tot ce nu aș fi putut face în România
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Leonard Doroftei s-a mutat, cu ani buni în urmă, în Canada, alături de familie. Fiul cel mare al fostului pugilist are succes pe plan profesional și a reușit să își creeze o carieră în domeniul imobiliar. 

Adrian Doroftei a plecat în Canada în urmă cu câțiva ani și, ulterior a reușit să își convingă întreaga familie să se mute acolo. Adrian a muncit intens pentru a se afla unde este în ziua de astăzi. A studiat Facultatea de Drept și a lucrat la o companie aeriană importantă din Canada. Apoi, a intrat în afaceri și a investit o parte din banii acumulați în bursă. 

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aş fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultăţii de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învăţat ce înseamnă mediul corporatist şi asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiţii la bursă la 21 de ani. Iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investiţiile în care mi le doream", a declarat Adrian Doroftei, într-un interviu televizat. 

Vezi și: Tiktokjobs: Trucuri de editare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies