Fiul cel mare al lui Michael Jackson a terminat facultatea, magna cum laude. Ce va face după studii

Fiul cel mare al lui Michael Jackson a terminat facultatea, magna cum laude. Ce va face după studii
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Prince Jackson (22 de ani) a absolvit cursurile Universității Loyola Marymount din Los Angeles.

Fiul cel mare al lui Michael Jackson a sărbătorit sâmbătă finalizarea studiilor universitare. Prince Jackson a obținut o diplomă în administrarea afacerilor de la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

Băiatul megastarului, născut în urma relației de trei ani cu Debbie Rowe, și-a exprimat gratitudinea pentru ajutorul primit de la câteva femei importante din viața lui, într-o postare pe Instagram, de Ziua Femeii.

Să sărbătorim unele dintre cele mai puternice femei pe care am fost norocos să le cunosc și să le iubesc în viața mea și care merită recunoaștere de Ziua Femeii”, a scris fiul cel mare al lui Michael Jackson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on


Printre cele care au primit aprecierea lui Prince Jackson se numără bunica lui, Katherine Esther Jackson, ajunsă la venerabila vârstă de 89 de ani. Mama lui Michael Jackson a fost prezentă la festivitățile de absolvire a facultății de care s-a bucurat fiului megastarului.

Prince Jackson, care și-a exprimat dorința de a intra în afaceri după terminarea facultății, a fost călăuzit de TJ Jackson, vărul lui mai mare. În vârstă de 40 de ani, TJ Jackson este cel mai mic fiu al lui Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson. Michael și Tito au făcut parte din celebra trupă The Jackson 5, fondată de răposatul lor tată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ Jackson (@tjjackson9) on


Prince și Paris, copiii lui Michael doar cu numele

Prince și Paris Jackson sunt cunoscuți drept copiii oficiali ai lui Michael Jackson cu fosta asistentă medicală Debbie Rowe. Însă, de curând, fosta soție a megastarului a dezvăluit că cei doi sunt copiii lui Michael doar cu numele. În realitate, Prince și Paris Jackson sunt rodul unei proceduri medicale de inseminare artificială, cu donator de material genetic anonim.

Ei sunt copiii lui, i-am făcut pentru el. Ei nu s-ar fi născut dacă nu era dragostea mea pentru el. Am făcut-o pentru ca el să devină tată, nu ca să fiu eu mamă”, a mărturisit Rowe, conform publicației spaniole abc.es, citată de Perfecte.ro.

Debbie Rowe a dezvăluit că nu a întreținut relații intime cu Michael, precizând pentru The Sun cum a ajuns să aibă copiii care azi poartă numele megastarului.

M-au inseminat. Este ca și cum eu mi-aș fi dat iepele la montă. A fost foarte tehnic. Am fost iapa lui de rasă”, spunea femeia.

Cu toate acestea, Michael Jackson i-a crescut ca pe copiii lui.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies