Fiul lui Jean-Claude Van Damme, pus sub acuzare. Ce a făcut tânărul de 22 de ani

Fiul lui Jean-Claude Van Damme, pus sub acuzare. Ce a făcut tânărul de 22 de ani
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 August 2018
Data actualizare: 16 August 2018
Un exemplu de disciplină și adorat de milioane de oameni din întreagă lume, Jean-Claude Van Damme nu se poate lauda că fiul sau îi seamănă foarte bine. Nicholas este implicat într-un nou scandal.

Actorul celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune este un exemplu pentru cei care i-au urmărit și îi urmăresc încă activitatea. Discret, în ceea ce privește viața să privată și a familiei sale, Van Damme este acum menționat în scandalurile pe care fiul sau cel mai tânăr le pornește.

Tânărul pare să fi moștenit toate trăsăturile fizice frumoase ale părinților săi, însă pare că nu reușește să se țină departe de probleme. Nicholas a pledat vinovat de atac deosebit de grav cu o armă letală, privare de libertate, posesie de marijuana și alte substanțe ilegale.

Nicholas Van Varenberg are 22 de ani și este rezultatul căsniciei pe care actorul a avut-o cu Darcy LaPier. Mariajul lor a avut loc între cele perioade în care Van Damme a fost căsătorit cu Gladys Portugues, care i-a oferit alți doi copii și care îi stă alături și astăzi.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!