Fiul lui John F. Kennedy avea un mod unic de a scăpa de paparazzi: se îmbrăca în femeie

Fiul lui John F. Kennedy avea un mod unic de a scăpa de paparazzi: se îmbrăca în femeie
Autor: Dan Brumar
Data: 12 Iunie 2019
John F. Kennedy Jr apela des la șiretlicuri pentru a-i păcăli pe fotografii care îi urmăreau fiecare mișcare.

Fiu de cuplu prezidențial, John F. Kennedy Jr avea mereu de furcă cu paparazzi avizi de subiecte „fierbinți”. Cu toate că avea o relație bună cu presa de peste Ocean, comunicând bine cu mass media, fiul lui John F. Kennedy simțea uneori nevoia să fie lăsat în pace.

Kennedy Jr apela la strategii ieșite din comun pentru a păcăli vigilența fotografilor profesioniști care îi supravegheau casa: se deghiza în femeie și trecerea neobservat de aceștia.

Kennedy Jr și soția lui, Carolyn Bessette. FOTO: Getty Images

În cartea biografică The Kennedy Heirs, jurnalistul John Randall Taraborrelli dezvăluie cum îi păcălea Kennedy Jr pe paparazzi. Iată mărturia frizerului familiei Kennedy, Lenny Holtzman, consemnată în carte.

„Mă suna de la Aeroportul Barnstable când ajungea la Cape din Manhattan și spunea: Lenny, am nevoie de bicicletă și de deghizare. Așa că trebuia să merg să mă întâlnesc cu el să-i duc bicicleta, peruca și o rochie. Se ducea la toaleta femeilor și se schimba. Se urca pe bicicletă și trecea chiar pe lângă paparazzi. N-aveau cum să-l recunosacă; nu era o femeie atrăgătoare. Obișnuiam să râd atât de tare, încât făceam pe mine”, spune Holtzman.

John F. Kennedy și soția lui, Jacqueline Kennedy. FOTO: Getty Images

John F. Kennedy Jr a avut un destin dramatic. La fel ca tatăl său, celebrul președinte american, Kennedy Jr a murit mult prea devreme. La 38 de ani, fiul lui J. F. K. și soția lui s-au prăpădit în urma unui accident aviatic. Se pare că familia Kennedy a fost urmărită de acest blestem.

Citește și: Blestemul membrilor familiei Kennedy. Ar fi trebuit să stea departe de avioane

Fiul lui John F. Kennedy, scandal în plină stradă

Relația lui John F. Kennedy Jr cu presa s-a deteriorat serios după 1995, mai ales din cauza unui scandal, în plină stradă, iscat între el și soția sa. Același biograf al familiei Kennedy scrie în cartea sa că John și Carolyn s-au certat atât de tare în fața unui restaurant din Tribecca, încât au devenit subiect de bârfă în ziare.

„La un moment dat, John i-a smuls inelul de logodnă de pe deget. A fost urât, cei doi bruscându-se și împingându-se unul pe altul în timp ce țipau și suspinau”.

FULLSCREEN
Fiul lui John F. Kennedy avea un mod unic de a scăpa de paparazzi: se îmbrăca în femeie
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO