Fiul lui Nicolae Guta a picat BAC-ul "cu brio". 1 la romana, 2 la geografie, 3 la matematica

Fiul lui Nicolae Guta a picat BAC-ul cu brio . 1 la romana, 2 la geografie, 3 la matematica
Citeste mai mult despre: Nicolae Guta, BAC, examene,
Data publicarii: 09 Iulie 2012
Data actualizare: 09 Iulie 2012
Fiul manelistului Nicolae Guta a fost declarat respins la examenul de bacalaureat, sustinut in sesiunea de vara a anului 2012, absolventul unitatii de invatamant privata "Apollonius" din Petrosani obtinand note sub 5.00 la toate materiile scrise.

Nicolae N. Guta, elev al Liceului "Apollonius" din Petrosani, nu a reusit sa obtina o medie de trecere la examenul de bacalaureat. Fiul manelistului cu acelasi nume a fost declarat respins dupa ce a fost notat cu 1.00 la limba romana, 3.00 la matematica si 2.00 la geografie.

Fiul lui Guta a sustinut examenul la Scoala Generala Numarul 4 din Petrosani, impreuna cu absolventii altor trei unitati de invatamant din Petroşani.

Mia Albescu, Directorul Liceului "Apollonius" Petrosani, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca Nicolae Guta venea "din cand in cand pe la cursuri", aceasta facand referire in declaratia sa la Nicolae Guta - tatal. Aceeasi confuzie a fost facuta si de catre inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, Alexandru Lautaru, atunci cand acesta a fost intervievat cu privire la notele obtinute de elevul Nicolae N. Guta.

Nicolae Guta are 45 de ani, iar fiul sau, care a absolvit in anul 2012 cursurile Liceului privat "Apollonius" din Petrosani, are 18 ani.

Sursa Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!