Fiul lui Nicolas Cage, mărturisiri despre fosta soție româncă: „Lucian și soția mea m-au salvat de la moarte"

Fiul lui Nicolas Cage, mărturisiri despre fosta soție româncă: bdquo;Lucian și soția mea m-au salvat de la moarte
Citeste mai mult despre: Nicholas Cage, weston cage,
Data: 04 Decembrie 2018
În urmă cu șase ani, Weston, fiul în vârstă de aproape 28 de ani al lui Nicolas Cage, le spunea prietenilor săi unde să îi arunce cenușa. Weston era pe atunci dependent de alcool și era sigur că băutura îl va duce la moarte. 

La distanță de șase ani, fiul lui Nicholas Cage s-a lăsat de alcool și duce o viață liniștită, după cum mărturisește în rarele interviuri pe care le acordă. 

Weston a traversat, însă, o perioadă foarte neagră înainte de a o cunoaște pe Danielle, fosta sa soție de origine română.

Într-un interviu din 2017, acordat publicației britanice Daily Mail, fiul lui Nicolas Cage a povestit cum Danielle, dar și Lucian, primul lor copil, l-au salvat de la o moarte sigură.

„Danielle m-a salvat. Și nașterea lul Lucian m-a salvat. Lucian e îngerul meu păzitor. [...] Cu doar două zile înainte de nunta noastră din 2013, din Londra, Danielle a aflat că e însărcinată. Parcă m-am teleportat în Paradis când mi-a dat vestea. Lucian și soția mea m-au salvat de la moarte. Nici măcar analogia zi vs noapte nu poate descrie diferența dintre viața mea fără Danielle și Lucian și viața mea cu Danielle și fiul nostru.”, spunea atunci Weston. 

La rândul său, Nicolas Cage a spus că Weston și nepoții săi sunt „lumina vieții lui”. 

Fiul lui Nicolas Cage a ținut primele pagini ale tuturor publicațiilor în 2011, pe când avea 20 de ani, atunci când a fost arestat pentru violență domestică.

Ulterior a fost bătut de antrenorul său personal într-un incident foarte bizar, care a ținut, de asemenea, primele pagini ale publicațiilor din toată lumea.

„Alcoolul devenise un coșmar. Beam 30 de beri pe zi, o sticlă de vin, plus alte tării. Când am început să amestec combinația asta cu pastile mi-am dat seama că îmi săpam singur mormântul. Aveam nevoie de alcool pentru a umple golurile din viața mea. Totul s-a schimbat, însă, când am întâlnit-o pe Danielle.”, spunea Weston în interviul din 2017.

Context:

Potrivit documentelor obținute de reporterii de la The Blast, Nicolas își ajută fiul să le plătească pensia alimentară celor doi copii ai săi, Sorin și Lucian.

Sorin (2 ani) și Lucian (5 ani) sunt copiii pe care Weston (27 de ani) îi are cu Danielle. 

Weston nu are niciun proiect cinematografic în acest moment, așa că Nicolas s-a angajat să plătească el suma stabilită de instanță -- aproximativ 16.000 de dolari / lună.

Suma nu e, totuși, o problemă pentru Cage, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a cerut divorțul pe fondul dependenței de alcool a lui Weston.

Weston Cage, care a jucat de-a lungul timpului în filme precum „Traficantul“, „Iadul se dezlănţuie“ şi „Corbul” s-a recăsătorit în aprilie, anul acesta, cu Hila Aronian. El a mai fost căsătorit și cu Nikki Williams.

Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO