"Cartelul Cali ne-a spus ca putem pastra banii sau viata. Nu ambele!" Fiul lui Pablo Escobar, dezvaluiri de senzatie

Cartelul Cali ne-a spus ca putem pastra banii sau viata. Nu ambele! Fiul lui Pablo Escobar, dezvaluiri de senzatie
Data publicarii: 28 Mai 2018
Data actualizare: 28 Mai 2018
Juan Pablo Escobar a oferit un amplu interviu in El Mundo.

Juan Pablo Escobar este fiul celebrului Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie. La 25 de ani de la moartea acestuia, numele sau este in continuare in prim plan.

Acest lucru se datoreaza in primul rand multiplelor productii despre Escobar, ce au invadat piata in ultimii ani. Serialele Narcos si El Patron del Mal sunt doar doua exemple elocvente in acest sens, insa pe langa acestea au aparut foarte multe productii mai mici sau documentare.

Fiul lui Escobar a dezvaluit intr-un interviu ca unele lucruri nu sunt asa cum se arata in filme. In primul rand, spune acesta, tatal sau nu a fost impuscat de politisti, asa cum e varianta oficiala, ci s-a sinucis. "Exista dovezi in dosarul politiei din Columbia, insa varianta oficiala e ca a fost omorat de Politie, pentru ca politicienii sa castige la capitolul imagine", a spus Escobar Jr.

Acesta a dezvaluit si ce s-a intamplat cu averea de 40 de miliarde de dolari pe care familia sa o avea la momentul in care tatal sau a fost omorat. "Cei din cartelul Cali ne-au dat de ales, sa pastram banii sau sa ne pastram viata", a spus acesta.

Familia sa a fost trimis in exil timp de 15 ani, ramanand cu aproape nimic din averea imensa a lui Escobar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies