Fiul Mihaelei Rădulescu are centura maro la arte marțiale. Reacția mamei lui

Fiul Mihaelei Rădulescu are centura maro la arte marțiale. Reacția mamei lui
Ayan (15 ani) călătorește mult cu Mihaela Rădulescu. FOTO: Instagram
Autor: Dan Brumar
Data: 30 August 2019
Ayan Schwartzenberg și-a mai trecut în palmaresul de sportiv o performanță notabilă. Fiul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, a obținut cetura maro la Krav Maga.

După un examen susținut în fața unui maestru al artelor marțiale, Ayan Schwartzenberg a primit confirmarea că și-a crescut nivelul de performanță. El a primit centura maro la Krav Maga, un sistem de luptă apărut în Israel care combină tehnici din box, aikido, judo și karate. 

Mihaela Rădulescu a distribut pe Instagram o fotografie în care apare alături de Ayan (15 ani) și de maestrul Claude Pouget, profesor de arte marțiale și deținător al centurii negre cu 6 Dani.

„Ayan are centura maro la Krav Maga. De 10 ani se antrenează în artele marțiale și alte sporturi. Sunt atât de fericită pentru el. Mintea și corpul merită atenție egală, iar acest echilibru le dă copiilor noștri atâta putere, atâta motivație pentru a reuși orice își propun”, a scris Mihaela Rădulescu.


Citește și: Mihaela Rădulescu, despre relația cu iubita fiului ei: „E o bucurie să-ți vezi copilul îndrăgostit”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on


Vezi mai multe fotografii cu Ayan și mama lui în GALERIA FOTO de mai jos!

Până și antrenorul său l-a lăudat public.

„Foarte mândru să adresez felicitările mele lui Ayan Schwartzenberg, căruia i-am predat cursuri intensive la Academia Internațională de Arte Marțiale din Monaco și căruia îi decernez azi centura maro la Krav Maga. Calitățile fizice, tehnice, psihologice, sociale și educaționale demonstrate de Ayan pe parcursul practicii sale sunt conforme cu valorile etice ale artelor marțiale și evidențiază academia noastră”, a scris acesta pe Instagram.

Fanii Mihaelei Rădulescu au reacționat pozitiv pe Instagram, în comentarii laudative la adresa ei și a fiului ei. 

„Așa îmi plac mamele ca tine! O femeie nu este nimic când își lasă în urmă copiii. Respirăm și trăim prin ei, sunt cartea noastră de vizită și au atâta nevoie de iubirea noastră, indiferent de ce vârstă au”, i-a scris o admiratoare pe rețeaua socială.

„Felicitări, Ayan! Ai toate motivele să fii mândră de cavalerul tău frumos și constant și serios în tot ceea ce face! Baftă în continuare”, a reacționat altă admiratoare. 

Vezi și: VIDEO Mihaela Rădulescu la Măruță

FULLSCREEN
Fiul Mihaelei Rădulescu are centura maro la arte marțiale. Reacția mamei lui
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO