Fiul sau a fost operat pe creier si a ramas cu o cicatrice care atrage privirile. Ce a facut tatal de dragul baietelului

Fiul sau a fost operat pe creier si a ramas cu o cicatrice care atrage privirile. Ce a facut tatal de dragul baietelului
Citeste mai mult despre: tatuaj, cancer, creier, operatie, tata,
Data: 19 Iulie 2017
Josh Marshall este din Kansas, are 28 de ani si este tatal unui baietel pe nume Gabriel. In varsta de doar 8 ani, baietelul a fost diagnosticat cu o tumoara maligna pe creier.

Pustiul a suferit o interventie chirurgicala pe creier, iar tatal sau a povestit pentru BuzzFeed ca, in ciuda faptul ca tumoarea nu a fost extirpata total, ultimele teste arata ca starea baietelului este stabila. 

"Se simte bine in ultima vreme si se afla sub tratament de noua luni", povesteste Josh despre starea de sanatate a lui Gabriel. 

Desi au toate motivele sa se bucure de reusita interventiei chirurgicale, tatal si fiu recunosc ca semnul lasat de aceasta este inestetic si greu de privit. Pentru a isi incuraja baiatul, Josh a decis sa faca un lucru cu adevarat impersionat. Barbatul si-a tatuat pe scalp un desen care seamana cu cicatricea lasata de operatie pe corpul fiului sau. 

"I-am spus ca daca lumea vrea sa se holbeze, sa se holbeze la amandoi", a declarat Josh. 

Gestul barbatului a fost apreciat de mii de oameni. In apropiere de Ziua Tatalui, Josh s-a inscris intr-un concursul #BestBaldDad, realizat de Fundatia St. Baldrick. In cadrul acestei competitii se pot inscrie doar cei care, pentru a isi sustine copiii bolnavi de cancer s-au tuns 0.

Din momentul in care imaginea a fost publicata pe retele de socializare, peste 120 000 de oameni au apreciat-o si distribuit-o, semn ca povestea i-a emotionat peste masura.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO