Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei. ”Prințesa Diana știa despre mine”

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei.  Prințesa Diana știa despre mine
Citeste mai mult despre: Printul Charles, camilla, fiul secret,
Data: 05 Februarie 2019
Un bărbat de 52 de ani pretinde că este fiul bilogic al Prințului Charles și al Camillei, Ducesa de Cornwall, și că prințesa Diana știa de ”existența lui”.

Conform Express.co.uk, un bărbat de 52 de ani din Australia pretinde că este copilul prințului Charles și al Camillei și că prințesa Diana avea de gând ”să facă publică această informație”. Simon Dorante-Day a făcut aceste dezvăluiri prima dată în 2016, însă recent le-a reluat în cadrul unui interviu pentru New Idea.

Citește și: Prințul Charles, cadou special pentru nepotul său de 5 ani, prințul George

Acesta pretinde că are dovezi în acest sens, inclusiv o fotografie cu el de când era tânăr. Tată a nouă copii, Simon Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, aproape de Portsmouth, și a fost adoptat la vârsta de 18 luni de Karen și David Day. 

Conform bărbatului, acesta a fost conceput când Prințul Charles avea 17 ani și Camilla avea 18. ”Am fost foarte apropiat de bunica mea și ea mi-a spus de multe ori că sunt fiul Camillei și a lui Charles. Nu a făcut apropouri,  mi-a spus direct”.

Dorante-Day, care trăiește în Queensland, crede că identitatea lui ar fi fost dezvăluită acum 22 de ani, dacă nu ar intervenit moartea tragică a prințesei Diana, pe 31 august 1997.

”La acel moment, circulau tot felul de zvonuri despre familia regală, iar existența mea era unul dintre acestea. Cred că Diana era într-un moment în care încerca să găsească răspunsuri despre viața sa, cum a fost nedreptățită, și voia să facă publică această informație”. 

Aceasta a postat o fotografie cu el adolescent, remarcând: ”Cineva a comentat că trăsăturile mele sunt la fel cu ale Maiestății Sale. Nu lipsește părul în stilul Camilla”.

Soția lui Dorante-Day, Elvianna, crede de asemenea că soțul ei este înrudit cu familia regală. Aceasta a declarat pentru New Idea: ”Credem că au avut grijă de Simon până când acesta a împlinit 18 luni. Iar Diana știa... și voia să facă totul public”.

Prințul Charles are doi fii, Prințul William și Prințul Harry, din căsnicia cu Prințesa Diana. Camilla are o fiică, Laura, și un fiu, Tom, din mariajul trecut cu Andrew Parker Bowles. 

Foto: Getty, Facebook

Vezi și: Viața bate vlogul


FULLSCREEN
Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei. ”Prințesa Diana știa despre mine”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies