Fiul sultanului din Brunei, Prințul Azim, a murit la 38 de ani. Care e motivul decesului

Fiul sultanului din Brunei, Prințul Azim, a murit la 38 de ani. Care e motivul decesului
Citeste mai mult despre: printul Azim, a murit,
Data publicarii: 27 Octombrie 2020
Data actualizare: 27 Octombrie 2020
Prințul Azim, moștenitor al unei averi de miliarde de dolari, era renumit pentru stilul său de viață decadent, înconjurat de celebrități de la Hollywood.

Al doilea fiul al Sultanului din Brunei, Azim, un obișnuit al petrecerilor fastuoase din Londra și Hollywood, pare că a avut o viață de vis, însă povestea lui nu este cu happy end.

Recent, a fost făcut anunțul conform căruia prințul a murit, necăsătorit, la vârsta de 38 de ani, după o îndelungată și cumplită boală.

Acesta a murit în țara sa și înmormântat în aceeași zi, conform tradiției. La înmormântarea sa a participat doar familia sa, pentru că celor pe care îi consideră prieteni li s-a interzis accesul. 

Printre celebritățile alături de care petrecea se numără actrița Raquel Welch, supermodelul Naomi Campbell, cântăreața  Mariah Carey sau Pamela Anderson (care i-a și cântat la petrecere, atunci când a împlinit 30 de ani). 

Stilul său de viață nu era aprobat nici de familie, nici de țara de origine, din ce în ce mai conservatoare și tradiționalistă. De altfel, anul trecut, înstăritul sultanat a propus să se introducă legi împotriva homosexualității și pedeapsa cu moartea, prin lovire cu pietre, pentru cei care le încalcă în mod repetat.

Propunerea a fost respinsă de sultan, după ce puterile internționale au amenințat boicotarea intereselor economice ale țării. 

Visul lui Azim era să devină producător de film care, într-un final, i s-a și împlinit. Acesta a devenit producător executiv al filmului ”The Happy Prince”, o poveste de iubire gay, despre ultimii ani de viață ai lui Oscar Wilde, cu Rupert Everett și Emily Watson în rolul principal. 

Întrebat, în interviuri, cum este să fii fotografiat alături de vedete precum Kate Moss sau Claudiu Schiffer, acesta a dădea un răspuns amar: ”Adică, nu a ca și cum nu le-aș cunoaște de mult. Dar nu prea sunt prieten cu ele. Nu prea sunt un prinț fericit, mai degrabă unul pierdut”.

Foto; Profimediaimages.ro

Cum sărbătorim Halloween-ul pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies