Rapperul Flo Rida, acuzat ca nu vrea sa-si recunoasca fiul de un an si jumatate

16 Mai 2018, 17:26

Rapperul Flo Rida, acuzat ca nu vrea sa-si recunoasca fiul de un an si jumatate
Citeste mai mult despre: Flo Rida, copil, Flo Rida iubita,
Rapper-ul refuza sa-si recunoasca fiul, ba mai mult i-a cerut femeii sa faca avort. Mama celui mic ii cere lui Flo Rida sa o susțina.

Alexia Adams, in varsta de 34 de ani, a declarat pentru presa de peste ocean ca fiul sau este in proporție de 99,9% copilul rapper-ului Flo Rida, conform testului ADN.  Copilul sufera de o afecțiune cerebrala inca de la nastere, iar controlul la mai mulți medici, nu au facut-o pe Alexia Adams decat sa afle ca boala fiului sau este incurabila.

 

Intr-un interviu, Alexia Adams a spus jurnalistilor: “Flo Rida si-a vazut fiul o singura data, cand am facut testul de paternitate. Cei doi au fost in aceeasi camera. Flo Rida nu a incercat sa-si imbrațiseze fiul. A fost foarte rece. Chiar si dupa operația lui Zohar, Flo Rida nu a sunat sa intrebe daca este ok cel mic.”

 

Relația celor doi s-a deteriorat rapid si Flo Rida a continuat sa puna presiune pe Alexia Adams sa faca avort pana in momentul in care cei doi au incetat sa mai vorbeasca. In al doilea trimestru de sarcina al femeiii, in timpul unui control de rutina la doctor, Alexia Adams a aflat ca in creierul baiețelului sau se infiltreaza apa, iar aceasta boala pare a fi incurabila. Dupa acest control, mama copilului lui Flo Rida a fost nevoita sa mearga la control la fiecare doua saptamani pentru a monitoriza starea bebelusului sau.

Familia femeii nu a stiut despre sarcina acesteia pana in ultimele luni de sarcina. Dorința Alexiei a fost sa nasca singura, insa mama si matusa proaspetei mamici i-au fost alaturi inca de cand au aflat de cand au aflat de sarcina.

Inca nu au fost descoperite circumstanțele in care s-au cunoscut artistul si femeia, dar la inceput cei doi au fost doar prieteni, conform spuselor femeii: “Am inceput sa ne cunoastem usor, usor. Asa a inceput relația noastra. Am continuat relația pana in momentul in care am aflat ca sunt gravida. Am fost socața cand am aflat, pe langa faptul ca Flo Rida mi-a cerut sa fac avort“.

Pana la ora actuala, Flo Rida nu a declarant nimic cu privire la acest subiect.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO