Florin Busuioc, despre viata lui de familie!

Florin Busuioc, despre viata lui de familie!
Citeste mai mult despre: Florin Busuioc, meteo, Stirile ProTV, vremea,
Data: 05 Decembrie 2010
Florin Busuioc este cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, premiu acordat de catre Societatea Europeana de Meteorologie, este roman, si in fiecare dimineata, la Stirile Pro Tv, ii tine la curent pe telespectatori cu cele mai calde informatii despre vreme.

El este un profesionist desavarsit, una dintre cele mai indragite vedete Pro Tv, un om caruia ii place sa circule, zi de zi, cu tramvaiul. Prezentatorul este un sot si un tata fericit pentru ca in casa are trei femei pe care le iubeste si le ocroteste cu stie el mai bine.

"Eu sunt un tata foarte grijuliu si sa ajut cat pot sa nu fiu barbatul in casa sa fiu uneori si mama si matusa daca e nevoie", povesteste familistul Florin Busuioc.

Are o fetita de un an si sase luni: "Cand ma vede la televizor se duce si pupa televizorul".

Cat despre fiica cea mica a lui Florin acesta povesteste: "Dupa ce ii schimb scutecul il ia si il arunca singura la gunoi, nu ma lasa pe mine sa-l arunc".

"Cateodata sunt rasfatat daca indeplinesc anumite conditii daca nu sunt ignorat ceea ce doare, asa ca ma grabesc sa indeplinesc toate poruncile si apoi totul este rezolvat", mai povesteste indragitul prezentator meteo.

Cat despre copilaria lui actorul isi incepe povestea cu: "Eu am avut 800 de grame la nastera si am fost nascut la noua luni, nu la sapte luni".

Intra pe www.acasatv.ro si asculta povestile de viata ale lui Florin Busuioc si vezi fotografii cu fiicele si sotia lui.
 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO