Florin Busuioc este din nou tatic

Florin Busuioc este din nou tatic
Citeste mai mult despre: vremea, Busu, Florin Busuioc,
Data: 31 Iulie 2009
Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro Tv, este din nou tatic. Sotia lui, Lili, a adus pe lume cea de-a doua fetita a lor, Catinca Liana.

Cea mai noua membra a familiei a venit pe lume pe 31 iulie, la ora 9:00, printr-o operatie de cezariana realizata de medicul Dana Oprescu la Maternitatea Polizu si a avut o greutate de 2.950 kg şi 54 de cm lungime. Atat mama, cat si fetita se simt excelent, iar Busu este foarte mandru ca toata casa ii este impanzita de frumusete si gratie.

„Abia acum, in acest moment, imi dau seama ca este absolut obligatoriu sa infiintez Clubul Tatilor de Fete, un club exclusivist, in care sa ne adunam si sa dezbatem, sa impartasim si sa discutam toate metodele posibile de a contracara fara violenta toata minunatia si frumusetea care e în jurul nostru”, a marturisit Busu.

Cu mult mai emotionata decat parintii sai de acest eveniment a fost insa Natalie, fiica cea mare a cuplului, care abia astepta sa-si cunoasca surioara. Daca pana acum o alinta „Steluta”, dupa ce s-a nascut a inceput sa o strige „Catincuta Lienuta” si este mai mult decat nerabdatoare sa se joace cu ea.

 

FULLSCREEN
Florin Busuioc este din nou tatic
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO