Florin Busuioc, prezentatorul meteo al anului de catre Societatea Europeana de Meteorologie

Florin Busuioc, prezentatorul meteo al anului de catre Societatea Europeana de Meteorologie
Citeste mai mult despre: meteo, Florin Busuioc, vreme,
Data: 09 August 2010
Florin Busuioc, cel care aproape in fiecare zi aduce informatii proaspete despre vreme in cadrul Stirilor Pro Tv, a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului! Distinctia vine din partea Societatii Europene de Meteorologie (European Meteorological Society) care organizeaza anual o conferinta a profesionistilor din domeniu in cadrul careia se acorda, printre altele, si premiul pentru cel mai bun prezentator meteo al anului (EMS TV Weather Forecast Award).

 Prezentatorul rubricii “Vremea” din cadrul Stirilor Pro Tv a primit cu bucurie vestea ca i se va acorda acest premiu, pe care il considera meritul unei intregi echipe: ”Este o recunoastere a muncii foarte serioase si laborioase pe care intreaga echipa de la ”Vremea” a avut-o in ultima perioada. Faptul ca eu m-am nimerit sa fac parte din aceasta echipa extraordinara nu poate decat sa ma bucure. Insist sa spun ca meritul acestui premiu este al intregii echipe cu care lucrez”, declara Busu.  

Vedeta Pro Tv crede ca in selectia sa a contat munca fiecarui membru al echipei in parte: “La sectiunea Media a acestei intruniri cu tematica mult mai larga a profesionistilor in Meteorologie si a cercetarilor in domeniul schimbarilor climaterice noi am propus cateva editii ale rubricii “Vremea”. Probabil ca intregul pachet incluzand aici grafica, stilisti, producatori si, in cele din urma, si prezentator a dus la aceasta recunoastere profesionala”, mai spune Busu. Acordarea acestui premiu se va face in cadrul sesiunii media a intalnirii anuale EMS, ce va avea loc pe 16 septembrie 2010, la Zurich, Elvetia.  

Societatea Europeana de Meteorologie
(EMS) isi propune sa participe activ la promovarea meteorologiei in societatea europeana, sa faca cunoscute publicului rezultatele cercetarilor din domeniu, dar si sa atraga atentia, prin conferintele si intrunirile pe care le organizeaza periodic, asupra importantei unor teme precum clima, hidrologie, oceanografie. In cadrul intalnirii anuale pe care o organizeaza, societatea incearca sa comunice rezultatele cercetarilor din domeniu catre public, politiceni si factorii de decizie.

FULLSCREEN
Florin Busuioc, prezentatorul meteo al anului de catre Societatea Europeana de Meteorologie
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO