Florin Busuioc revine pe scena teatrului dupa 11 ani

Florin Busuioc revine pe scena teatrului dupa 11 ani
Citeste mai mult despre: Florin Busuioc, teatru,
Data publicarii: 20 Octombrie 2011
Data actualizare: 20 Octombrie 2011
Dupa 11 ani de cand n-a mai jucat pe scena, prezentatorul rubricii Vremea de la ProTv, Florin Busuioc, revine la ArCub intr-o dramatizare dupa nuvela Marfa vie a lui A.P. Cehov.

Sambata, pe 22 octombrie, de la 19:00, cei care doresc sa-l revada pe Busu jucand intr-o piesa de teatru il pot urmari pe scena de la ArCub. „Nu puteti sa intelegeti cat de greu mi-a fost sa revin, cate probleme existentiale si indoieli mi-a adus aceasta experienta, dar si cata pofta de lucru am descoperit atunci cand m-am mai linistit”, a recunoscut Busu.

S-au intalnit mai multe conditii fericite, care m-au ajutat sa trec peste angoase. In primul rand Cehov, apoi personajul, care e bogat, complex, cu trairi foarte puternice si, bineinteles, echipa din care fac parte” a continuat prezentatorul.

Piesa, regizata de Dragos Campan, ii aduce pe aceeasi scena pe Ana Covalciuc, Florin Busuioc si Tudor Smoleanu. Despre colegii sai de scandura, Busu are numai cuvinte de lauda: „Intamplarea face ca ne-am intalnit trei actori care avem acelasi respect pentru teatru, pentru Cehov si pentru partenerii de scena. Asa ca munca la scena a fost o binecuvantare. Ana Covalciuc, actrita tanara, dar foarte matura, Tudor Smoleanu, un actor matur, dar incredibil de tanar, si eu, un viitor actor”, a marturisit Busu, cu autoironia-i specifica.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies