Florin Dumitrescu de la "MasterChef" si logodnica lui vorbesc despre fetita lor

Florin Dumitrescu de la MasterChef si logodnica lui vorbesc despre fetita lor
Data publicarii: 24 August 2013
Data actualizare: 24 August 2013
La doua luni si jumatate de cand au devenit parinti, Florin Dumitrescu, juratul de la Masterchef si logodnica lui, Cristina, vorbesc, pentru prima oara, despre fetita lor, Ava Elisabeta.

Contrar asteptarilor, cei doi nu si-au schimbat deloc ritmul si obiceiurile de cand si-au marit familia. "O adaptam pe ea la viata noastra, nu ne adaptam noi la viata ei," spune Florin, care a luat-o pe micuta dupa el prin restaurante, inca de cand aceasta avea doar doua saptamani.

Daca in platoul emisiunii Masterchef Florin este un jurat de temut, acasa, bucatarul-sef e un tatic grijuliu, topit dupa bebelusa lui si priceput nevoie mare la schimbat scutece si preparat laptele praf.

Cristina si Florin s-au obisnuit repede cu postura de parinti. Juratul de la MasterChef este destul de ocupat cu proiectele sale profesionale si pleaca des prin tara, oferind consultanta pentru restaurante. Chiar si asa, acesta reuseste sa-si faca timp si pentru familie si a invatat imediat cum se schimba un scutec. Florin si Cristina se afla acum in fata unui nou eveniment. Se pregatesc pentru crestinarea micutei Ava Elisabeta.

 
Vezi VIDEO pe acasatv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies