Florin Piersic, dezvăluiri despre cea mai fierbinte scenă de amor pe care a filmat-o: „Câte duble am tras...”

Florin Piersic, dezvăluiri despre cea mai fierbinte scenă de amor pe care a filmat-o: Câte duble am tras...
Florin Piersic în emisiunea La Măruță
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Octombrie 2019
Data actualizare: 08 Octombrie 2019
Florin Piersic și-a amintit de filmele în care a jucat, dar și despre cele mai plăcute scene pe care le-a filmat de-a lungul anilor.

Scenele de amor nu erau grele pentru Florin Piersic, care a rămas în istoria cinematografiei românești cu multe momente memorabile, cum au fost cele filmate cu Marga Barbu în filmul Haiducii lui Șaptecai.

„La asta mă pricepeam cel mai bine. Eu cu pupatul am stat întotdeauna la rândul întâi”, a dezvăluit Florin Piersic în emisiunea La Măruță.

Actorul, în vârstă de 83 de ani, și-a amintit și de cea mai fierbinte scenă de amor filmată vreodată. Se întâmpla în anul 1978, în Cuibul salamandrelor, unde Florin Piersic a avut ca parteneră o actriță italiană pe nume Paola Senatore, azi în vârstă de 69 de ani.

Paola Senatore în 1985. FOTO: paolasenatore.it

„Eu am primit-o la aeroport, la Casablanca. Ea se uită la mine și zice: Florin? Și zic, gata, ai cufurit-o, doamnă. Și în seara aia am dus-o la hotel”, a devăluit actorul, risipind repede misterul: nu s-a întâmplat nimic atunci, însă la filmări lucrurile au stat cu totul altfel.

„Mi-a zis Mircea Drăgan, în camera asta filmați scena cutare, din secvența cutare, în care tu te săruți cu ea. Dar zice: vezi că avem două posibilități. Una pentru România, în care ești cu o cămășuță și ea într-un dezabie (deshabille – fr.), iar alta în care sunteți în pielea goală. Aia e pentru străini”, a spus Florin Piersic.

Scenă din filmul Cuibul salamandrelor (varianta cenzurată). FOTO: YouTube

Actorul a dezvăluit că regizorul i-a dat pe toți afară din platou pentru ca cei doi protagoniști să nu se inhibe în timpul filmării. Marea surpriză a lui Florin Piersic abia cum venea. Jean Constantin, care se pitulase în cameră, a fost descoperit de regizor chiar înainte de realizarea scenei de amor.

„Am vrut și eu să văd cum lucrează elementu’ ăsta cu italianca. Florine, ia-o tare, ciobănește”, a spus Jean Constantin înainte să fie dat afară din cameră.

„A venit momentul să ne dezbrăcăm. Eu m-am dezbrăcat așa mai jenat. Pac, în două clipe, ea era dezbrăcată. Când am văzut-o în pielea goală, mi-am dat seama că ăsta-i viitorul meu. Câte duble am tras atunci...”, și-a amintit Florin Piersic în emisiunea La Măruță.

Actorul a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu  mai multe femei din viața lui, dar și cum le-a cucerit pe cele trei soții ale sale. 

Vezi toată povestea mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies