Florin Piersic este un actor „MEDIOCRU”. Cine spune asta despre Mărgelatu

Florin Piersic este un actor bdquo;MEDIOCRU . Cine spune asta despre Mărgelatu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Ianuarie 2019
Data actualizare: 29 Ianuarie 2019
Florin Piersic este atacat din nou, la doar o zi de la aniversarea celor 83 de ani. Actorul se află sub asediu, după ce Primăria Cluj-Napoca i-a organizat un eveniment aniversar.

Evenimentul organizat de Primăria Cluj-Napoca cu prilejul zilei de naștere a actorului Florin Piersic a devenit subiect de discordie la nivel politic. Un deputat independent din Parlamentul României l-a jignit incredibil pe Mărgelatu, în încercarea de a lovi în administrația locală.

Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a scris deputatul Adrian Dohotaru pe Facebook.

Demnitarul a criticat decizia autorității locale de a aloca fonduri publice (130.000 de lei) pentru organizarea unui eveniment cu public la cinematograful „Florin Piersic”. Actorul, care nici măcar nu a fost întrebat dacă e de acord să aibă o asemenea expunere publică, a participat la eveniment doar pentru a nu-i jigni pe admiratorii săi, care în seara de 26 ianuarie au avut acces liber la evenimentul aniversar.

Florin Piersic a fost scârbit de toată această campanie de denigrare pornită împotriva lui și, deocamdată, nu a avut o reacție publică pe acest subiect. Persoane din anturajul său spun că actorul este extrem de mâhnit și că a luat acest atac ca pe un afront personal. Conform apropiaților săi, Florin Piersic plănuiește să aibă o reacție publică, pentru a se delimita de orice bătălie cu iz politic care se dă acum în cadrul administrației locale de la Cluj.

Reacția acidă a deputatului Adrian Dohotaru a stârnit comentarii aprinse în mediul online. Urmăritorii săi de pe rețeaua socială l-au criticat intens pentru atacul nejustificat la adresa actorului.

„Dumneavoastră ce realizări aveți ca parlamentar? Mâncatul din gunoi nu se pune!”, a comentat un internaut.

„Aveți o minte scurtă. Frustrarea vă dă târcoale și nu puteți face nimic. Vă dau un sfat: Continuați să faceți politică, vă pricepeți să aruncați cu gunoaie și să dați doar din gură. Sunteți un piticot la fel ca peste 90 la sută dintre politicieni. O să vină vremea când poate veți da socoteală pentru idioțeniile pe care le-ați făcut”, a scris un altul.

Florin Piersic a fost sărbătorit la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment public organizat de primărie, pe 26 ianuarie. Edilii au alocat 130.000 de lei din bugetul local pentru petrecerea de aniversară care s-a ținut la cinema „Florin Piersic”. 

FULLSCREEN
„Florin Piersic este un actor MEDIOCRU”. Cine spune asta despre Mărgelatu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies