Florin Piersic, mesaj emoționant pentru mama lui: „Mi-e tare dor de tine, mamă”

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru mama lui: bdquo;Mi-e tare dor de tine, mamă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Martie 2019
Data actualizare: 25 Martie 2019
Actorul Florin Piersic a dezvăluit că Buna Vestire e o zi de mare însemnătate pentru el, fiind ziua în care s-a născut mama lui.

Pe 25 martie, Florin Piersic își aniversează mama, care azi ar fi împlinit 112 ani. Actorul și-a divinizat mama, pe care a considerat-o cea mai bună femeie din lume. „Astăzi este 25 martie, Buna Vestire. Sfânta mea mamă s-a născut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă!”, a scris pe Facebook actorul.

Florin Piersic a distribuit o fotografie cu un prieten din copilărie, de care mama lui a avut grijă pe perioada studiilor.

„Aseară m-am întâlnit cu doi foarte dragi prieteni de o viață, Nicole și Avik Assif, veniți din Israel, oameni care și-au făcut studiile în România cu mulți, mulți ani în urmă și, pe care părinții mei i-au primit în casa lor ca pe niște copii ai lor. Vă dati seama ce amintiri am eu cu ei? Vă iubesc dragii mei și vă mulțumesc pentru prietenia voastră!”, a scris Piersic.

Florin Piersic a avut o relație specială cu femeile, însă mama lui a ocupat un loc aparte în sufletul său. „În viața mea nu am iubit pe nimeni, niciodată, așa cum am iubit-o pe mama. Pentru ea eram ceva de neimaginat”, a dezvăluit actorul în urmă cu doi ani.

Însă, marele Florin Piersic a fost un cuceritor fără seamăn, fiind căsătorit de trei ori. Într-un interviu pentru Perfecte.ro, actorul a dezvăluit că nu a avut niciodată amante, ci, mai degrabă, iubite.

Citește și: Cum reacționează Florin Piersic când unui spectator îi sună telefonul la teatru
 

Alături de Anna Szeles, a doua lui soție

„În ciuda legendelor, n-am fost niciodată ceea ce astăzi se numește un macho. Am fost mult mai cuminte decât vă imaginați voi. Vorbesc serios! Nu o dată am fost întrebat de amantele din viața mea. Așa cum am mai spus-o, eu n-am avut amante. Am avut iubite. Am prețuit frumos legăturile pe care le-am avut cu partenerele mele și am căutat să fac față de acestea gesturi romantice. Găsesc că e important să aduci puțină poezie într-o relație. Dovada este că, în ciuda faptului că viața ne-a îndepărtat, am rămas prieten cu fostele mele soții și chiar cu fostele mele iubite”. Citește interviul complet AICI!

Părinții actorului, Vera și Ștefan Piersic, s-au prăpădit la șase ani distanță unul de celălalt. Ei au fost înmomântați la Cimitirul Bellu din Capitală, însă actorul i-a mutat în cimitirul central din Cluj-Napoca.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies