Florin Piersic, reacție nervoasă după filmulețul realizat cu Cristian Pomohaci: „Sunteți ca niște hiene”

Florin Piersic, reacție nervoasă după filmulețul realizat cu Cristian Pomohaci: bdquo;Sunteți ca niște hiene
Florin Piersic. FOTO: arhivă personală
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 August 2019
Florin Piersic a fost extrem de deranjat de criticile care i-au fost aduse după ce s-a afișat cu fostul preot Cristian Pomohaci. Actorul a reacționat acid pe contul său de socializare, apreciind că presa a interpretat greșit întâlnirea celor doi.

Actorul Florin Piersic a tunat pe rețelele sociale, după ce a aflat ce amploare a luat o simplă înregistrare video pe care a făcut-o alături de un om pe care l-a întâlnit pentru prima dată.

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni de șpriț, ci sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten de șpriț cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu șprițul și cu restaurantele și asta va pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde mare prietenie?!”, a răbufnit actorul pe Facebook.

Citește și: VIDEO Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci. „No, zâceți ceva acuma”

Realitatea îl poate contrazice pe ușor pe Florin Piersic, care s-a întâlnit cu Cristian Pomohaci și cu altă ocazie. Fostul preot, caterisit în octombrie 2017 după ce a fost acuzat de relații nefirești cu minori, s-a fotografiat alături de marele actor în 30 iulie 2019 și îl considera membru al familiei lui.

Florin Piersic i-a criticat pe jurnaliștii care au scris că e prieten sau tovarăș de pahar cu Cristian Pomohaci, explicând că el se fotografiază cu oricine îi cere acest lucru. „N-am spus nimănui lasă-mă în pace. Și ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi? (...) Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte”, mai spune actorul.

Florin Piersic, supărat pe presă și la începutul anului

La începutul acestui an, în preajma zilei sale de naștere, actorul de 83 de ani a avut o altă reacție acidă la adresa jurnaiștilor care au scris că va avea o petrecere aniversară, organizată de Primăria Cluj-Napoca. Actorul, care nu fusese anunțat de edili, a răbufnit la adresa jurnaliștilor pe motiv că fabulează. 

Citește și: Florin Piersic, reacție acidă după ce presa a dezvăluit că va avea petrecere organizată de primărie 

Evenimentul, finanțat cu bani de la bugetul local, a fost deschis publicului. Circa o mie de persoane au venit să-l felicite pe Florin Piersic la Cinema Florin Piersic.

Vezi și: VIDEO Florin Piersic, dezvăluiri de suflet

FULLSCREEN
Florin Piersic, reacție nervoasă după filmulețul realizat cu Cristian Pomohaci: „Sunteți ca niște hiene”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO