Forbes l-a pus în topul miliardarilor, dar Kanye West s-a supărat că i-au greșit averea

Forbes l-a pus în topul miliardarilor, dar Kanye West s-a supărat că i-au greșit averea
Citeste mai mult despre: Kanye West, Forbes, top miliardari,
Data publicarii: 27 Aprilie 2020
Data actualizare: 27 Aprilie 2020
Kanye West a fost în sfârșit adăugat pe lista pe lista celor mai bogați oameni din lume și a devenit al doilea rapper din lume care ocupă un loc pe lista selectă, după Jay-Z. 
Forbes i-a analizat averea și a concluzionat că se ridică la 1, 3 miliarde de dolari! Cu toate acestea, Kanye West s-a dovedit profund nemulțumit de estimări!
 
Potrivit The Sun, soțul lui Kim Kardashian s-a supărat și a trimis un mesaj redacției Forbes, în care a precizat că averea lui este, în realitate, mult mai mare: 
 
„Nu este de un miliard”, a scris Kanye West. „Sunt 3,3 miliarde de dolari, dar nimeni de la Forbes nu știe să numere." 

Potrivit celor de la Forbes, se pare că artistul și-a dorit mult titlul de miliardar. Însuși Kanye se declara supărat, în cadrul unui festival din 2019, unde se plângea că le aratase celor de la Forbes o factură de 890 de milioane de dolari, dar chiar și așa nu l-au inclus pe lista miliardarilor. 
 
Reprezentanții Forbes au explicat ]nsă de ce nu l-au nominalizat încă de anul trecut pe Kanye West: pentru că nu au avut suficiente date asupra averii sale și nu puteau să-l creadă pe cuvânt ori să dea crezare zvonurilor din industria muzicală. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea 


FOTO: GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies