Fost angajat la Casa Albă: cum folosește Melania modul în care se îmbracă pentru a-l pedepsi pe Trump

Fost angajat la Casa Albă: cum folosește Melania modul în care se îmbracă pentru a-l pedepsi pe Trump
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 August 2018
Data actualizare: 14 August 2018
Alegerile vestimentare ale Melaniei nu sunt niciodată accidentale, spune Omarosa Newman-Manigualt, fost angajat la Casa Albă în timpul administrației Trump. 

În cartea „Unhinged", care se lansează astăzi în Statele Unite, Omarosa Newman-Manigualt spune că soția președintelui american își folosește alegerile vestimentare pentru a-și pedepsi soțul.

Omarosa dă și câteva exemple în acest sens: de exemplu, decizia Primei Doamne de a purta la un eveniment despre imigranți o jachetă care avea scris pe spate: ,,Mie chiar nu îmi pasă. Ție?”

Presa a scris atunci că Melania a purtat jacheta pentru a-și sprijini indirect soțul - ale cărui vederi politice sunt anti-imigranți - dar Omarosa susține că Melania nu ales acea jachetă pentru a-și sprijini soțul, ci, dimpotrivă, ,,pentru a-l face pe Trump să pară un prost”, scrie Omarosa. 

,,Melania a fost târâtă atunci de Trump la acel eveniment pentru a-și mai spăla imaginea prin intermediul ei. Melania, însă, care nu e o femeie proastă, s-a gândit să stârnească o controversă care știa că va șubrezi și mai rău imaginea soțului ei. În acest fel, ea s-a asigurat că discuțiile din presă despre gafele administrației Trump vor continua, că mica excursie a soțului ei va fi ruinată și că Donald nu o va mai târî niciodată undeva fără voia ei.”, scrie Omarosa.

Omarosa a mai spus că Melania a fost ironică și în timpul dezbaterilor prezidențiale, atunci când a asortat diverse funde bluzelor în care a apărut. (n.r. în engleză aceste funde se numesc ,,pussy bows”, ,,pussy” fiind și un apelativ jignitor pentru un bărbat laș, care nu are curaj). 

Publicația britanică Daily Mail mai scrie că Melania a început acest șir al ironiilor la adresa soțului cu ocazia primei apariții publice a lui Trump în noul său rol de Președinte al Statelor Unite.

Atunci Prima Doamnă a purtat o pereche de pantaloni identici cu cei purtați de adversara soțului său, Hillary Clinton.

,,Melania știe că Primele Doamne sunt, de regulă, urmărite cu atenție de presă și tocmai de asta folosește felul în care se îmbracă pentru a-l face pe Trump să pară un prost.”, mai scrie Omarosa.

Omarosa mai scrie, printre altele, că angajații lui Trump se tem de ,,declinul mental tot mai vizibil al Președintelui”. 

Omarosa a părăsit Casa Albă în decembrie, anul trecut, iar cartea ei despre timpul petrecut ca angajat al lui Trump se lansează astăzi.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!