Fosta casă de petreceri a lui Frank Sinatra, scoasă la vânzare pentru 12,9 milioane $. Cum arată bârlogul cântărețului

Fosta casă de petreceri a lui Frank Sinatra, scoasă la vânzare pentru 12,9 milioane $. Cum arată bârlogul cântărețului
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Decembrie 2018
Una dintre ultimele proprietăți deținute de Frank Sinatra, pe care artistul a construit-o împreună cu cea de-a patra soție, Barbara, a fost listată pe o platformă de anunțuri din SUA.

Nu mai puțin de 12,9 milioane de dolari este prețul pe care actualii proprietari vor să-l obțină pe locuința din Malibu, situată direct pe plajă, cu vedere la ocean. Casa de vacanță a marelui cântăreț Frank Sinatra ocupă 541 de metri pătrați și are șapte dormitoare și nouă băi. Dar, probabil, priveliștea face toți banii.

Casa a fost construită din temelii de Frank Sinatra împreună cu cea de-a patra soție, Barbara. Aceasta a folosit locuința până 2017, anul în care a murit. Cei doi și-au imaginat acest loc ca unul de refugiu și relaxare, departe de agitația marilor orașe unde succesul îi forța să trăiască în cea mai mare parte a timpului.

FOTO: video caption YouTube Hilton Hyland

Casa de pe plaja din Malibu nu era doar un loc de refugiu pentru cântăreț, ci și un spațiu ideal pentru petreceri private. Adesea, invitații săi rămâneau peste noapte sau peste weekend în compania soților Sinatra, iar loc era destul. 

Sufrageria e împărțită în două, astfel încât cei care locuiesc acolo să se bucure și de aer liber și de spațiul acoperit. Accesul spre sufrageria exterioară se face prin niște uși de sticlă, scrie today.com. Tot în living room se găsește și un șemineu, unde Sinatra și soția lui au petrecut nenumărate nopți romantice. 


FOTO: video caption YouTube Hilton Hyland

La parter se remarcă o „cameră de familie”, unde mobilierul este încastrat în perete. Aici, soții Sinatra petreceau timp împreună, ascultând muzică sau urmărind programe TV. Artistul a avut trei copii, însă toți au fost rodul relației cu prima soție, Nancy. Ei nu au fost niciodată aici.

Piesa de rezistență a locuinței este apartamentul de la etaj, care oferă o priveliște minunată către ocean. Întinsul nemărginit al Pacificului poate fi admirat chiar din patul din dormitorul principal. Această priveliște face toți banii, însă până acum nu au existat persoane serios interesate de cumpărarea locuinței. 

Inițial, proprietatea a fost listată pentru suma de 17 milioane de dolari, însă în decurs de două săptămâni, prețul a scăzut la 12,9 milioane de dolari. Locuința a fost scoasă la vânzare de agenția Hilton Hyland, care are în portofoliu și alte proprietăți legendare. 

Frank Sinatra a fost unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, dar și un actor desăvârșit. A murit la 14 mai 1998 (82 de ani), în urma unui infarct.

FULLSCREEN
Fosta casă de petreceri a lui Frank Sinatra, scoasă la vânzare pentru 12,9 milioane $. Cum arată bârlogul cântărețului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO