Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, critici dure la adresa Georginei Rodriguez

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, critici dure la adresa Georginei Rodriguez
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 27 Ianuarie 2023
Data actualizare: 27 Ianuarie 2023
Nereida Gallardo este o tânără în vârstă de 39 de ani care în anul 2008 a fost iubita lui Cristiano Ronaldo timp de câteva luni. Femeia are în acest moment propriul ei salon de înfrumusețare în Insulele Baleare, iar pe Instagram este urmărită de o mulțime de fani care vor să afle tratamentele faciale din clinica pe care ea o conduce.

La începutul lunii ianuarie, Nereida Gallardo a postat pe Instagram mai multe imagini în care le explica fanilor ce reprezintă rinoplastia, operația prin care multe vedete și-au corectat imperfecțiunile nasului, dar și ce este rinomodelarea.  Pentru a se înțelege cât mai bine intervenția, femeia de 39 de ani a folosit ca exemplu mai multe celebrități care au trecut prin această procedură, printre care și actuala parteneră de viață a lui Cristino Ronaldo. Totuși, un detaliu i-a scăpat: Georgina nu a spus niciodată că a apelat la medicul estetician. 

În fotografia postată, Nereida Gallero a explicat diferența dintre rinoplastie și rinomodelare, susținând că una este intervenție chirurgicală, iar cealaltă are la bază tehnici non-invazive. Totuși, nu a menționat procedura la care crede că ar fi apelat Georgina Rodriguez.
 


La scurt timp, Nereida Gallero a venit și cu o a doua postare în care o compara pe Georgina Rodriguez cu Kim Kardashian, astfel lăsând să se înțeleagă faptul că iubita lui Ronaldo apelează des la medicul estetician: 

„Georgina Rodriguez seamănă din ce în ce mai mult cu Kim Kardashian, ce părere aveți? O transformare impresionantă a amândurora”, a scris Nereida.

Cu toate acestea, postarea făcută de fosta iubită a lui Ronaldo nu i-a încântat pe fani, care au acuzat-o că este „îngrozitoare” pentru comparația pe care o face pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!