Fosta legendă a lui Manchester Ryan Giggs, vacanță în Italia cu iubita secretă

Fosta legendă a lui Manchester Ryan Giggs, vacanță în Italia cu iubita secretă
Citeste mai mult despre: Ryan Giggs iubita, Kate Greville, Ryan Giggs,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 19 August 2018
La opt luni de la divorțul de soția sa, Ryan Giggs (44 de ani) nu se mai ascunde de lume. Și-a petrecut vacanța în Italia cu iubita cândva secretă, Kate Greville.

Cu zece ani mai în vârstă de cât ea, Giggs s-a apropiat de Kate imediat după divorțul său, consumat în decembrie 2017. Cei doi au fost surprinși împreună în vacanță în Italia, pe coasta Amalfi, din sud-vestul Peninsulei. Conform celor care i-au văzut și i-au fotografiat, Giggs și Greville păreau foarte fericiți împreună, ocupându-și timpul cu plimbări lungi, cine romantice și mult râs. 

„Păreau ca orice alt cuplu venit să admire peisajul și să se distreze. Kate arăta ca o femeie de fotbalist, iar el părea foarte mulțumit că are un astfel de trofeu la braț”, a spus o sursă sitată de The Sun.

Imediat după divorțul de Stacey Cooke, Giggs a angajat-o pe Kate pe postul de specialist PR la compania sa, GG Hospitality, care administrează mai multe hoteluri, cafenele și restaurante. În această afacere, Giggs l-a luat ca partener pe Gary Neville, fostul coleg de la Manchester.

După o scurtă relație profesională, Ryan Giggs și Kate au început să se întâlnească în afara serviciului, devenind un cuplu la doar câteva săptămâini distanță. Actualul selecționaer al naționalei de fotbal a Țării Galilor își răsfață iubita cu cadouri scumpe și buchete de flori pe care i le trimite fără vreo ocazie specială. 

FOTO: Kate Greville/Twitter


Și-a înșelat soția la greu

Giggs a fost căsătorit opt ani cu Stacey Cooke, de care a divorțat în 2016. Fostul jucător al lui United și-a pierdut soția după o serie de infidelități scandaloase. Giggs a fost acuzat pentru o relație secretă de opt ani avută cu soția fratelui său, Natasha. Acest scandal l-a determinat pe tatăl lui Ryan să declare că nu-l va ierta niciodată pentru suferința pe care i-a provocat-o fratelui său.

Giggs, împreună cu fosta soție, Stacey Cooke

Procesul de separare a fost unul cu scandal și s-a finalizat abia în decembrie 2017, când cei doi și-au împărțit averea de 40 de milioane de lire, fără a oferi presei detalii. Cei doi au împreună doi copii.

FULLSCREEN
Fosta legendă a lui Manchester, Ryan Giggs, vacanță în Italia cu iubita secretă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies