Fosta legendă a lui Manchester Ryan Giggs, vacanță în Italia cu iubita secretă

19 August 2018, 17:13

Fosta legendă a lui Manchester Ryan Giggs, vacanță în Italia cu iubita secretă
Citeste mai mult despre: Ryan Giggs iubita, Kate Greville, Ryan Giggs,
Autor Dan Brumar
La opt luni de la divorțul de soția sa, Ryan Giggs (44 de ani) nu se mai ascunde de lume. Și-a petrecut vacanța în Italia cu iubita cândva secretă, Kate Greville.

Cu zece ani mai în vârstă de cât ea, Giggs s-a apropiat de Kate imediat după divorțul său, consumat în decembrie 2017. Cei doi au fost surprinși împreună în vacanță în Italia, pe coasta Amalfi, din sud-vestul Peninsulei. Conform celor care i-au văzut și i-au fotografiat, Giggs și Greville păreau foarte fericiți împreună, ocupându-și timpul cu plimbări lungi, cine romantice și mult râs. 

„Păreau ca orice alt cuplu venit să admire peisajul și să se distreze. Kate arăta ca o femeie de fotbalist, iar el părea foarte mulțumit că are un astfel de trofeu la braț”, a spus o sursă sitată de The Sun.

Imediat după divorțul de Stacey Cooke, Giggs a angajat-o pe Kate pe postul de specialist PR la compania sa, GG Hospitality, care administrează mai multe hoteluri, cafenele și restaurante. În această afacere, Giggs l-a luat ca partener pe Gary Neville, fostul coleg de la Manchester.

După o scurtă relație profesională, Ryan Giggs și Kate au început să se întâlnească în afara serviciului, devenind un cuplu la doar câteva săptămâini distanță. Actualul selecționaer al naționalei de fotbal a Țării Galilor își răsfață iubita cu cadouri scumpe și buchete de flori pe care i le trimite fără vreo ocazie specială. 

FOTO: Kate Greville/Twitter


Și-a înșelat soția la greu

Giggs a fost căsătorit opt ani cu Stacey Cooke, de care a divorțat în 2016. Fostul jucător al lui United și-a pierdut soția după o serie de infidelități scandaloase. Giggs a fost acuzat pentru o relație secretă de opt ani avută cu soția fratelui său, Natasha. Acest scandal l-a determinat pe tatăl lui Ryan să declare că nu-l va ierta niciodată pentru suferința pe care i-a provocat-o fratelui său.

Giggs, împreună cu fosta soție, Stacey Cooke

Procesul de separare a fost unul cu scandal și s-a finalizat abia în decembrie 2017, când cei doi și-au împărțit averea de 40 de milioane de lire, fără a oferi presei detalii. Cei doi au împreună doi copii.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO