Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Fosta menajeră a lui Michael Jackson: bdquo;Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu
Autor: Dan Brumar
Data: 21 Februarie 2019
Adrian McManus, azi în vârstă de 56 de ani, a lucrat pentru Michael Jackson vreme de patru ani. Femeia a declarat în cadrul unei emisiuni televizate de peste Ocean că a fost amenințată să nu divulge aspecte despre trecutul întunecat al megastarului.

Fosta menajeră a lui Michael Jackson, Adrian McManus, a dezvăluit în cadrul emisiunii 60 de minute că a fost amenințată cu moartea de familia megastarului. Femeia, care susține că a fost martoră a comportamentului abuziv al Regelui muzicii pop, susține acum că s-a temut pentru viața ei.

„Mi-au spus că dacă voi apărea vreodată la TV, vor angaja un asasin să mă elimine, să-mi taie gâtul, și că nu-mi va găsi nimeni trupul”, a dezvăluit femeia, conform Daily Mirror

Citește și: Familia lui Michael Jackson a dat în judecată un post TV și a cerut daune de 100 de milioane de dolari

 

Adrian McManus a lucrat vreme de patru ani ca menajeră la reședința lui Michael Jackson din Santa Barbara. Aici, spune ea, l-a văzut pe artist sărutând și pipăind mai mulți băieți, dar că, de frică, nu a spus nimănui.

Menajera a povestit că băieții erau îmbrăcați foarte sumar și că adesea i-a văzut în compania lui în jacuzzi și în cadă, doar cu chiloți pe ei. „Îmi era teamă să spun orice lucru rău despre Michael. Știam adevărul, am fost acolo”, a dezvăluit ea.

Citește și: O nouă lovitură pentru familia lui Michael Jackson. Corpul megastarului ar putea fi exhumat


Într-un alt interviu, acordat publicației britanice Daily Mail, fosta menajeră a spus că Michael avea în casă foarte multă vaselină și multe fotografii cu băieți. „Era multă vaselină la Neverland, multă în dormitorul lui Michael”, a adăugat aceasta.

Femeia susține că i-a surprins pe băieți făcând baie cu megastarul și de multe ori Michael renunța la lenjerie. 

„Michael lăsa lenjeria să plutească în apă, iar băieții făceau la fel”, a mai spus ea.

Adrian McManus se adaugă astfel corului tot mai mare de oameni care îl acuză de pedofilie pe legendarul cântăreț. Acuzațiile de abuz sexual asupra unor minori au reieșit la lumină la sfârșitul anului trecut și s-au accentuat în acest an, după apariția unui nou documentar controversat. 

„Leaving Neverland”, care a fost lansat la Festivalull Sundance, spune povestea a doi băieți – Wade Robson și James Safechuck – care îl acuză în mod direct pe Michael de pedofilie și viol. 

„De fiecare dată când ajungeam în compania lui se întâmpla. Nu a trecut nicio noapte fără să profite de mine. Începea prin mă a atinge, apoi mă săruta pe gură, apoi trecea la sex oral”, a dezvăluit James Safechuck în 2013.

Familia megastarului a negat în permanență aceste acuzații, susținând că este vorba de o campanie mârșavă de discreditare a artistului. Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009.


Românii au talent, ce nu s-a văzut la TV 


FULLSCREEN
Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO