Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger va primi jumătate din pensia actorului

Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger va primi jumătate din pensia actorului
Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au fost împreună în perioada 1986-2011. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Iunie 2022
Data actualizare: 27 Iunie 2022
Maria Shriver a obținut încă o decizie favorabilă în instanță la 11 ani de la divorțul de marele actor. Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger va primi jumătate din pensia starului de 74 de ani.

Arnold Schwarzenegger și fosta soție, Maria Shriver (66 de ani), au ajuns la un nou acord în instanță. După zece ani în care și-au disputat divorțul, cei doi s-au înțeles la tribunal, în decembrie 2021, să împartă averea de 450 de milioane de dolari a actorului. 

Acum, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger va încasa și jumătate din fondurile puse deoparte de actor după retragerea din activitate, scrie Radar Online

Starul din Terminator a fost de acord cu pretențiile fostei soții, după ce în 2011 a fost nevoit să recunoască faptul că a făcut un copil cu menajera. Joseph Baena este copilul său din relația extraconjugală cu Mildred Baena.

Este o situație foarte grea pentru el. Este o situație foarte grea pentru copiii mei”, spunea Arnold, în 2015, într-un interviu acordat realizatorului radio Howard Stern.

Fostul guvernator al Californiei a ținut secret, vreme de 15 ani, faptul că duce o viață dublă. Însă asemănarea fizică dintre Joseph și Arnold a determinat-o pe Maria Shriver să pună presiune pe menajeră să spună adevărul.

În 2011, jurnalista a depus actele de divorț și s-a luptat în instanță mai bine de zece ani cu Arnold. Cei doi au împreună patru copii: Katherine (33 de ani), Christina (31 de ani), Patrick (29 de ani) și  Christopher (25 de ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies