Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf: "Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf: Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu
Data publicarii: 30 Iunie 2021
Data actualizare: 30 Iunie 2021
Timp de 14 ani, din 1994 până în 2008, Laurențiu Reghecampf  a fost căsătorit cu Mariana Boldea, în prezent Pfeiffer. 
Imediat după despărțire, Laurențiu s-a recăsătorit cu impresara Anamaria Prodan, iar ziarele au scris că acesta a fost și motivul pentru care a divorțat de la bun început. 
 
Fosta soție a lui Laurențiu a făcut mai multe declarații legate de tot ce s-a întâmplat:
 
„Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut și ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârșit de săptămână a venit și a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simț și să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurențiu m-a sunat într-o seară și mi-a spus că trebuie să divorțăm pentru că Anamaria este însărcinată. Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”

 
Aceste cuvinte din urmă au fost preluate de mulți ca un blestem aruncat asupra actualei soții a lui Reghe. Și asta pentru că, în ultimele săptămâni, au apărut peste tot zvonuri legate de un divorț. Cel care a confirmat asta a fost chiar Laurențiu, care ulterior a refuzat să facă alte comentarii. Anamaria se străduiește însă în ultima perioadă să arate că are o relație perfectă și că nimic nu îi va distruge căsnicia. 
 
FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies