Fosta soție a lui Reghecampf: "Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze"

Fosta soție a lui Reghecampf: Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze
Citeste mai mult despre: Laurentiu Reghecampf, divort, sotie,
Data publicarii: 26 Iunie 2021
Data actualizare: 26 Iunie 2021
Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. 
Împreună au avut doi copii, o fetiţă care a murit la o vârstă fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, în vârstă de 19 ani. 
 
Pentru Can Can, Michelle a povestit cum s-a petrecut divorțul în cazul ei:

“Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim."

 
 
Mulți au crezut că Anamaria Prodan i-a despărțit pe Mariana și pe Laurențiu, dar aceasta a negat de fiecare dată implicarea ei în situație și a povestit că ei s-au întâlnit când Laurențiu nu mai avea legături romantice cu prima sa soție. 

Pe 17 iunie, Reghecampf confirma ipoteza divorțului, dar ulterior,  Anamaria Prodan a negat că urmează să divorțeze și a afirmat că fostul antrenor de la FCSB a glumit când a vorbit cu jurnaliștii: 

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă”.

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies