Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit cu un toyboy cu 20 de ani mai tânăr

Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit cu un toyboy cu 20 de ani mai tânăr
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, fosta sotie,
Data publicarii: 11 Martie 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
La doar un an după ce a divorțat de Vladimir Putin, fosta soție a președintelui rus s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. 

Vladimir Putin este renumit, printre altele, și pentru discreția față de viața sa personală. 

Președintele rus s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva în 1983 și are două fiice cu aceasta:  Mariya Vorontsova și Yekaterina Tikhonova.

După ce Putin a devenit președinte, în 2000, Lyudmila s-a transformat în Prima Doamnă a Rusiei, dar mai târziu a dezvăluit că nu i-a plăcut atenția care i se dădea. 

În iunie 2013, cuplul a anunțat că divorțează, iar sfârșitul mariajului a fost confirmat în luna aprilie a anului următor. În cadrul unui anunț TV, Putin a declarat: ”A fost o decizie comună: abia apucam să ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viață”.

Anul următor, Lyudmila s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr, conform OCCRP. Acesta lucrează la Centrul pentru dezvoltarea comunicațiilor interpersonale, unul dintre proiectele Lyudmilei de promovarea a culturii și limbii ruse. 

Foto; Facebook

Fostul său job era la o companie numită Art Show Centre, care organiza petreceri pentru United Russie, partidul lui Putin și pentru compania Gazprom.

Deși nu există o dovadă a nunții - de exemplu, un certificat de căsătorie - fosta primă doamnă și-a schimbat în actele oficiale numele, în Ocheretnaya - iar perechea a fost fotografiată în mai multe rânduri.

În 2013, Irene Pietsch a publicat o carte intitulată ”Prietenii fragile”, detaliind relațiile ei cu Putin și soția sa de la acea vreme. 

Pietsch a cunoscut-o pe Lyudmila în 1995, când Putin era primarul adjunct al St Petersburg și familia sa a vizitat orașul Hamburg.

Irene pretinde că Lyudmila l-a numit pe actualul ex-soț ”vampir”. La rândul lui, liderul rus a mărturisit că oricine o poate suporta pe Lyudmila pentru trei săptămâni ”merită să i se ridice statuie”.

Așa cum menționa Moscow Times la acea vreme, Lyudmila s-a plâns că soțul ei a încălcat promisiunea de a sta deoparte de lumea spionajului. 

Conform lui Pietsch, la scurt timp, li s-a interzis comunicarea, după ce Lyudmila i-a dat un ultim telefon: ”Nu vom mai avea voie să ne contactăm. Această izolare teribilă. Nu mai pot călători când vreau eu. Nu mai pot spune ce doresc”.

La ora actuală, nu se știe exact unde se află Lyudmila Ocheretnaya și soțul acesteia.

Foto: Getty
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!