August Alsina, fostul amant al lui Jada Pinkett Smith, are acum un iubit

August Alsina, fostul amant al lui Jada Pinkett Smith, are acum un iubit
Citeste mai mult despre: Jada Pinkett Smith, amant, August Alsina,
Data publicarii: 22 Noiembrie 2022
Data actualizare: 22 Noiembrie 2022
August Alsina, fostul iubit al actriței Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent că este membru al comunității LGBTQ+.

Cântărețul de 30 de ani a vorbit despre noua sa relație în timpul emisiunii ”The Surreal Life”. August l-a îmbrățișat pe bărbatul care stătea lângă el și i-a spus ”te iubesc”. 

Dezvăluirea vine la doi ani după ce Jada (51 de ani) a mărturisit că a avut o relație amoroasă de ani de zile cu artistul R&B, pe care a denumit-o o ”încurcătură”.

La începutul show-ului, August spune că voia ”o iubire care să se simtă fără limite”. ”Iubirea a apărut, dar într-un fel nou. Vreau să împărtășesc asta și să onorez persoana pe care o iubesc și care mă iubește și care m-a învățat atât de multe despre dragoste”.

În 2020, Jada a admis că are o legătură amoroasă cu August și până și soțul ei, Will Smith, a vorbit despre acest lucru în talk show-ul Red Talk. La acel moment, se spunea că August, care avea 23 de ani când a întâlnit-o pe Jada, vrea să scrie o carte în care să dea detalii despre viața lor intimă. 

”El a susținut întotdeauna că Will i-a dat permisiunea să se culce cu Jada, lucru care a fost negat în mod public de toate persoanele implicate”, a mărturisit o sursă apropiată pentru The Sun. 

Foto: Getty, Profimediaimages
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies