Fostul bodyguard al lui Michael Jackson, dezvăluire de ultim moment. Ce l-a ucis, de fapt, pe megastar

Fostul bodyguard al lui Michael Jackson, dezvăluire de ultim moment. Ce l-a ucis, de fapt, pe megastar
Michael Jackson și fostul său bodyguard, Matt Fiddes. FOTO: Getty/Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Septembrie 2019
Data actualizare: 17 Septembrie 2019
Michael Jackson a dezvoltat un soi de paranoia în ultimii ani din viața lui, care i-a adus sfârșitul, susține unul dintre foștii săi bodyguarzi.

Matt Fiddes (38 de ani), care s-a ocupat de securitatea personală a lui Michael Jackson în perioada 1999-2009, face o serie de dezvăluiri din viața megastarului. Fostul bodyguard al artistului susține că Michael nu a murit din cauza unei vieți agitate de star, ci cuprins de paranoia că toți cei din jur îi vor răul.

Fiddes, antrenor de arte marțiale și antreprenor, susține că Michael Jackson își pierduse încrederea în toți oamenii din cauza acuzațiilor de pedofilie lansate de unii dintre foștii săi protejați.

Fostul bodyguard a dezvăluit pentru Daily Star că Michael Jackson nu a mai fost același om după cel de-al doilea proces de pedofilie, intentat Gavin Arvizo, care avea 13 ani în momentul în care susține că a fost molestat.

Citește și: Michael Jackson, 10 ani de la moarte. Aproape 40% dintre americani au o părere proastă despre megastar

Matt Fiddes predă lecții de auto-apărare multor vedete. FOTO: Profimediaimages.ro

După 6 luni de proces, Michael a fost găsit nevinovat, însă megastarul a fost devastat de publicitatea negativă din jurul cazului.

„După verdict a fost foarte clar că el nu va mai fi capabil să pocnească din degete și să fie din nou Michael Jackson”, spune fostul lui bodyguard pentru sursa citată.

Matt Fiddes susține că Michael nu a mai fost om după acel proces. Nu mânca, nu se odihnea și avea mereu nevoie de medicamente și tot soiul de substanțe pentru a se putea detașa de oprobriul public.

Citește și: FOTO Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale

„Era ca un mort viu. Mâncatul și dormitul erau o luptă, era distrus. A pierdut atât de mult în greutate. A fost o lovitură pentru el. Dar era hotărât să dovedească faptul că era nevinovat”, mai spune fostul bodyguard al lui Michael Jackson.

Fiddes mai spune că din această cauză, Michael nu avea niciun interes să facă copii, iar asta i-a șubrezit și ruinat viața de familie. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și: VIDEO Femeile din poveștile lui Michael Jackson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies