Fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum a ajuns sa arate acum Katie Piper, una din cele mai curajoase femei

Fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum a ajuns sa arate acum Katie Piper, una din cele mai curajoase femei
Data publicarii: 20 August 2017
Data actualizare: 20 August 2017
"Credeam ca nimeni nu o sa ma mai iubeasca. Barbatii ma umileau", spunea Katie despre perioada in care chipul ei era distrus de acid.

Katie Piper este o tanara superba care lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac cu acid asupra sa si i-a schimbat radical viata.

O adevarata luptatoare, Katie a urcat pe masa de operatie si s-a supus unei interventii istorice, in care medicii i-au inlaturat toata pielea de pe fata si au reconstruit-o apoi cu un substitut si cu grefe. Supravietuitoare a primei operatii de acest fel, Piper si-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie.

Apoi, ea a devenit o personalitate mediatica si s-a folosit de notorietate pentru a ajuta numeroase cauze umanitare, castigandu-si astfel respectul britanicilor.

Mai fericita ca niciodata, cu un chip reconstruit aproape in totalitate, in urma cu putin timp ea le-a martusirit fanilor ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mama pentru a doua oara: "Sa devin mama a fost o experienta care m-a schimbat ca om. Abia astept sa trec din nou prin asta", a povestit Katie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies