Fostul iubit al Arianei Grande, tranformat în păpușa Ken. „I-ați îndepărtat singura parte bună a corpului?”

Fostul iubit al Arianei Grande, tranformat în păpușa Ken. bdquo;I-ați îndepărtat singura parte bună a corpului?
Pete Davidson s-a despărțit de Ariana Grande în octombrie 2018. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 02 Decembrie 2019
Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande, s-a lăsat pe mâna designerilor și stiliștilor pentru a intra în „pielea” păpușii Ken. Comediantul a fost îmbrăcat în plastic pentru coperta revistei Paper.

Pete Davidson a arătat ca scos din cutia cu păpuși în urma ședinței foto realizate pentru Paper Magazine. Actorul de 26 de ani, care s-a despărțit de Ariana Grande în octombrie 2018, s-a lăsat transformat în Ken, partenerul de plastic al celei mai apreciate păpuși din lume, Barbie.

Îmbrăcat sumar, cu o cămașă multicoloră și cu eșarfă la gât, Pete Davidson a pozat aproape gol, cu toată partea din față învelită în plastic. Însă, transformarea a la Ken l-a lăsat pe Davidson fără „bărbăție”, motiv de amuzament pentru fanii săi.

„I-ați îndepărtat singura parte bună a corpului? Dezamăgit”, a comentat un admirator.

„Ar trebui să-i fie recunoscător Arianei. Nimeni nu a vorbit sau a postat ceva despre el până la ea. Trist”, a scris un altul.

Ideea din spatele ședinței foto i-a aparținut lui Tommy Dorfman, bunul prieten al comediantului.

„Mi-a spus că în copilărie a dormit pe bancheta din spate a unei mașini și așa mi-a venit ideea: această versiune a păpușii Ken de Staten Island într-un coșamr Barbie, pastile peste tot. Ai fi cam deprimat, Ken, i-am zis. Da, și fără penis, un fel de Ken fără penis, a spus el”, a dezvăluit Dorfman, conform insquisitir.com.

Pete Davidson are o nouă iubită

Comediantul, care face parte din producția show-ului Saturday Night Live, se vede din noiembrie 2019 cu Kaia Jordan Gerber (18 ani), fiica modelului Cindy Crawford.

Cei doi s-au sărutat pasional la piscină, în Miami, confirmând că între ei s-a legat ceva mai mult decât o prietenie.

FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images

Comediantul a trecut repede peste despărțirea de Ariana Grande. La câteva luni de la separarea de artista pe care a cerut-o de soție în 2018, Davidson a început o relație cu actrița Kate Beckinsale. 

După doar 4 luni s-au despărțit, iar actorul a fost văzut în compania actriței Margaret Qualley. Nu a stat nici cu ea prea mult. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Ariana Grande și-a îndeplinit cel mai mare vis, alături de Jim Carrey

FULLSCREEN
Fostul iubit al Arianei Grande, tranformat în păpușa Ken. „I-ați îndepărtat singura parte bună a corpului?”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies