Fostul iubit al lui George Michael a făcut prăpăd în vila de 5,6 milioane € a starului. Erau cioburi peste tot

Fostul iubit al lui George Michael a făcut prăpăd în vila de 5,6 milioane euro; a starului. Erau cioburi peste tot
George Michael și Fadi Fawaz (dreapta). FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Iulie 2019
Data actualizare: 26 Aprilie 2021
Fadi Fawaz s-a stabilit în vila din Londra a lui George Michael imediat după moartea starului (25 decembrie 2016). Bărbatul refuză să părăsească locuința, în ciuda insistențelor familiei cântărețului.

Fadi Fawaz (45 de ani) este ultima mare iubire a regretatului cântăreț britanic George Michael. Cei doi au avut o relație de cinci ani, care s-a terminat brusc, odată cu decesul starului. Fadi Fawaz nu e într-o dispoziție prea bună, după ce luna trecută a fost înștiiințat că nu va primi niciun cent din averea lui George Michael.

Persoane din anturajul său au dezvăluit că Fawaz a făcut o criză de nervi zilele trecute și a început să spargă diverse lucruri în locuința lui George Michael. 

Zburau cioburi peste tot. Era complet nebun”, a declarat un vecin pentru ziarul The Sun. Contactat de jurnaliștii britanici, fostul iubit al lui George Michael, în prezent șomer, a recunoscut că a spart geamuri în reședința cântărețului. Însă, spune acesta, totul a fost sub control.

„Renovam. Schimbam lucrurile în jur. Pot să întreb când va fi gata și vă țin la curent. Totul e bine, totul e sub control”, a spus acesta. 

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael: Își dorea atât de mult să moară, încât a încercat de 25 de ori să se înjunghie

Imaginile surprinse de fotografi la fața locului par să-l contrazică pe Fawaz. Cel puțin 9 geamuri ale balconului au fost sparte sau ciobite, iar familia lui George Michael crede că toată casa se va duce de râpă dacă nu va reuși să-l gonească pe locatarul nedorit.

Duminică seară, Fadi Fawaz a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de geamurile sparte. Mesajul său: „Nu mă supărați”.

Fadi Fawaz, dezmoștenit de George Michael

Fadi Fawaz a primit o lovitură grea la începutul lunii iunie. Atunci, fostul partener de viață a lui George Michael a aflat că artistul nu l-a inclus în testament. George Michael a lăsat aproape toată averea de 110 milioane de euro celor două surori ale sale, Melanie și Yioda.

Fawaz a declarat că va contesta dispozițiile testamentare, pe motiv că a fost dezavantajat.

„A fost șocat când a aflat că nu i-a lăsat nimic și crede că nu e corect. Se gândește la o cale de a contesta testamentul și e hotărât să obțină ceea ce crede că i se cuvine”, a declarat un apropiat al cuplului, citat de ziarul britanic The Sun.

Vezi și: Topul celor mai bine plătite vedete din lume
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies