Fostul iubit al lui George Michael vrea să conteste testamentul cântărețului. Fadi Fawaz, lăsat fără avere

Fostul iubit al lui George Michael vrea să conteste testamentul cântărețului. Fadi Fawaz, lăsat fără avere
Autor: Dan Brumar
Data: 12 Iunie 2019
Ultima mare iubire a cântărețului George Michael, frizerul Fadi Fawaz, intenționează să conteste dispozițiile testamentare ale regretatului artist. Megastarul nu i-a lăsat niciun cent din averea de 110 milioane de euro.

Fadi Fawaz, care l-a găsit pe George Michael fără suflare chiar în prima zi de Crăciun, e intrigat de alegerea neașteptată a fostului partener de viață. Bărbatul, cu care George Michael a avut o relație de cinci ani, a aflat că a fost lăsat fără moștenire. 

Fadi Fawaz e decis să conteste testamentul artistului, susținând că nu poate fi lăsat pe dinafară având în vedere cât de mult a însemnat pentru George Michael în timpul vieții, scrie The Sun.

„A fost șocat când a aflat că nu i-a lăsat nimic și crede că nu e corect. Se gândește la o cale de a contesta testamentul și e hotărât să obțină ceea ce crede că i se cuvine”, a declarat un apropiat al cuplului, citat de ziarul britanic.

George Michael, avere de 110 milioane de euro

George Michael a murit la 25 decembrie 2016, aparent din cauză că i-a cedat inima. Artistul s-a pregătit pentru moarte, având de-a lungul vieții mai multe tentative de sinucidere.

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael: Își dorea atât de mult să moară, încât a încercat de 25 de ori să se înjunghie

Conform lui Fawaz, artistul își dorea cu disperare moartea, ceea ce l-a determinat să sară din mașina condusă de un prieten, aflată în mers pe autostradă, în anul 2013. Fadi Fawaz a mărturisit că artistul i-a spus de mai multe ori că nu mai vrea să trăiască și că, atunci când se afla la dezintoxicare, a încercat să se înjunghie de 25 de ori.

Dacă pe ultimul lui iubit nu l-a pomenit în testament, George Michael a lăsat mare parte din averea sa de 110 milioane de euro celor două surori ale sale, Melanie și Yioda. Tatăl megastarului a primit prin testament o fermă de cai de curse.

În ceea ce-l privește pe Fadi Fawaz, el încă locuiește în casa lui George Michael de la Londra, de unde nimeni nu l-a dat afară. Proprietatea e evaluată la peste 5,6 milioane de euro.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și: 

FULLSCREEN
Fostul iubit al lui George Michael vrea să conteste testamentul cântărețului. Fadi Fawaz, lăsat fără avere
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO