Fostul iubit al prințesei Diana a murit la vârsta de 73 de ani. Cine a fost Oliver Hoare

Fostul iubit al prințesei Diana a murit la vârsta de 73 de ani. Cine a fost Oliver Hoare
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Septembrie 2018
Bărbatul cu care prințesa Diana ar fi avut o aventură amoroasă în 1992 a murit într-un spital din Franța. Oliver Hoare (73 de ani) suferea de cancer.

Oliver Hoare a fost un prieten apropiat al prințului Charles. Dealer de artă, acesta a petrecut foarte mult timp în compania cuplului Diana-Charles, cu care se afișa deseori în public. Căsătorit la rândul lui, Oliver Hoare nu a putut ceda farmecelor lui Lady Di, al cărei mariaj cu Charles se afla pe marginea prăpastiei. Cei doi au avut o aventură în 1992, eveniment care avea să contribuie decisiv la șubrezirea relației cuplului princiar. În același an, Charles și Diana și-au anunțau divorțul, consfințit de Familia Regală.

Oliver Hoare (în centru, cu fața) în 1986, alături de Lady Di

Oliver Hoare era cu 16 ani mai în vârstă decât Diana și s-a aventurat într-o relație secretă cu „prințesa inimilor”. Însă, curând această legătură amoroasă avea să iasă la suprafață, provocând un imens scandal. Soția lui, Diane, a intentat divorț în 1993, moment în care Hoare a decis să rupă orice legătură cu Diana. Lady Di a fost devastată de alegerea iubitului ei, pe care îl idolatriza. Conform Daily Mail, Diana a dezvoltat o obsesie pentru Oliver Hoare, pe care îl suna acasă inclusiv când era căsătorit.

La insistențele soției lui, Oliver a anunțat poliția, care a depistat peste 300 de apeluri telefonice provenite direct de la Palatul Kensington sau de la telefoane publice din zonă. În 1995, Lady Di a recunoscut într-un interviu că l-a sunat acasă pe Oliver Hoare, însă nu atât de mult cum s-a vehiculat. „Vreme de șase până la nouă lui, de câteva ori, dar cu siguranță nu într-un mod obsesiv”, a spus prințesa Diana.

Oliver Hoare nu a vorbit niciodată despre aventura pe care a avut-o cu Lady Di, însă totul a ieșit la iveală după moarte prințesei, când fostul ei bodyguard, Ken Wharfe, a oferit detalii picante din relația lor. Conform acestuia, Diana obișnuia să-l introducă pe ascuns pe Hoare în Palatul Kensington, iar o dată acesta a fost văzut pe jumătate gol, pe hol, fumând un trabuc.

În ciuda relației nepotrivite cu Oliver Hoare, mariajul Dianei nu mai putea fi salvat. De fapt, aventura sa cu fostul dealer de artă este o urmare firească a totalei lipse de atenție pe care Charles i-o acorda prințesei. Într-un documentar difuzat de Channel 4 – Diana: In her own words – Lady Di mărturisea că pasiunea a dispărut rapid din relația lor, iar viața sexuală era inexistentă după venirea pe lume a primului lor fiu, Harry.

„Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu mă mai căuta vreme de trei săptămâni. Nu era foarte consistent în a-mi face curte. Sexul era ciudat, foarte ciudat. Se întâmpla cam o dată la trei săptămâni, iar cu şase-şapte ani în urmă am început să nu mai facem deloc. Nu exista niciun fel de cerere în acest sens din partea lui“, mărturisea Lady Di.

Prințesa Diana și prințul Charles s-au căsătorit în 29 iulie 1981 și s-au despărțit în 1992. Divorțul s-a finalizat în 1996, cu doar un an înainte de tragica sa moarte (31 august 1997).

FULLSCREEN
Fostul iubit al prințesei Diana a murit la vârsta de 73 de ani. Cine a fost Oliver Hoare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO